Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les caixes Time Out Box són també als Abacus

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Per si encara no saps de què es tracta, ja trigues. Les Time Out Box (vermella i negra) han arribat per ser el regal perfecte per aquell amic, germana o cunyat 'foodie' que es desviu per tastar les cartes dels millors restaurants de Barcelona. Ara tens a meitat de preu tot el menjar de 10 dels millors restaurants i 10 dels millors nous restaurants de Barcelona concentrats en una caixeta que et cap a les mans i per tan sols 49 euros. Presentant les targetes que conté la 'box' a l'hora de pagar, disposaràs d'un descompte del 50% del total del menjar d'un àpat a la carta per a dues persones, begudes a banda. I tot plegat, sense restriccions d'horaris ni de dates durant un any: qualsevol dia de la setmana, al migdia i a la nit. Una ganga per compartir i regalar aquest Nadal!

Perquè no volem que cap impediment s'interposi entre tu i les Time Out Box, a partir d'ara també pots trobar les caixes a tots els Abacus de Barcelona i a les botigues de la cooperativa de Girona centre, Lleida, Tarragona, Sant Cugat, Terrassa, Sabadell, Mataró, Vic centre i Vilafranca.

Per a tots aquells que us vagi millor fer-ho online i que us la portin a casa o passar-la a recollir a la redacció de la revista, només cal que accediu a la web i feu la compra. 

Si encara estàs dubtant, et convidem a obrir una de les caixes i descobrir tot el que pots guanyar i estalviar amb una Time Out Box aquí.

NO T'HO PERDIS: 10 motius per comprar la Time Out Box

Últimes notícies

    Publicitat