Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cracòvia
Foto: ShutterstockCracòvia

Les ciutats d'Europa més barates per fer una escapada d'hivern

Una ciutat reivindica el primer lloc per tercer any consecutiu

Liv Kelly
M. P. Muñoz
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
M. P. Muñoz
Publicitat

Amb la tardor que ja està en marxa i els mesos d'hivern que s'albiren tristament a la cantonada, hi ha algun moment millor per escapar-se? És cert que les vacances d'estiu són genials, però el període de desembre a febrer és quan la majoria de nosaltres realment necessitem un impuls. Afortunadament, hi ha molts llocs fantàstics a Europa on pots fer-ho sense gastar gaire.

DiscoverCars.com ha anunciat la seva classificació anual de les millors destinacions per fer una escapada d'hivern a Europa, i Cracòvia ha estat coronada com la millor per tercer any consecutiu. La clàssica ciutat polonesa està plena de bars ben calents ubicats als soterranis, de manera que podeu allunyar-vos de la tristor i de la falta de llum. Qualsevol excusa és bona per cabussar-se en la història de l'Europa de l'Est.

Segons la recerca, Cracòvia té costos de lloguer de cotxes i hotels excepcionalment baixos, així com un impressionant total de 665 restaurants amb preus raonables. A més, el preu d'una cervesa només és molt baix, nomes us costarà 2,25 euros — 'dzięki!'

Praga és la segona millor destinació europea d'hivern, només una mica per darrere de Cracòvia amb una puntuació de 37 de 50 (Cracòvia va obtenir 38). La capital txeca compta amb 1.206 llocs per menjar a preus econòmics i també rep una bona puntuació en les opcions econòmiques d'allotjament i vols.

Praga
Foto: Milan Sommer- ShutterstockPraga

En tercer lloc trobem Brussel·les, que està ben situada gràcies a l'abundància d'atraccions gratuïtes disponibles, incloent l'impressionant Grand-Place. Els vols a la capital belga també són els més econòmics de la llista.

Les capitals més barates per fer una escapada d'hivern

  1. Cracòvia, Polònia
  2. Praga, República Txeca
  3. Brussel·les, Bèlgica
  4. París, França
  5. Budapest, Hongria
  6. Tallinn, Estònia
  7. Berlín, Alemanya
  8. Àmsterdam, Països Baixos
  9. Viena, Àustria
  10. Copenhaguen, Dinamarca

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer un cop a la vida

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat