Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les divertides fotos del rodatge de 'The Crown' que no et pots perdre

Olivia Colman (Elisabet II) i Gillian Anderson (Margaret Thatcher) es desfoguen a les xarxes socials mostrant la seva faceta més hilarant

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Us heu cruspit d'una tirada la quarta temporada de 'The Crown' i us heu quedat amb l'immens buit interior que tots coneixem? Per calmar aquestes ganes de més mentre esperem la cinquena entrega de la sèrie de Peter Morgan, podem fer-nos un tip de veure documentals sobre Lady Di, podem recrear-nos en la imatge de Kristen Stewart com a princesa de Gal·les a 'Spencer' de Pablo Larraín, podem buscar més sèries i pel·lícules sobre la monarquia britànica i fins i tot rastrejar altres treballs de les actrius i actors de la sèrie (proveu amb la deliciosa 'Els Durrell', a Filmin, on Josh O'Connor, el príncep Carles, té un paper principal).

Però hi ha una cosa que tenim molt a mà i són les divertides fotos de rodatge (fins i tot vídeos) que han compartit a les seves xarxes sobretot Olivia Colman, la reina, i Gillian Anderson, una Margaret Thatcher que va rebre crítiques perquè... agradava massa! Feu una passejada per l'IG d'Anderson 'a.k.a' Dana Scully, descobrireu la seva faceta còmica i que li encanten els objectes amb forma de penis i vagina.

Les ganyotes de les actrius al set de rodatge són un agradable contrapunt a la pompa de la sèrie de Netflix i ens mostren la seva humanitat rere uns personatges que han de reprimir constantment les seves emocions. Llàstima que Olivia Colman s'hagi acomiadat de la sèrie, ja que serà substituïda per Imelda Staunton com a Elisabet II (abans de Colman ho va ser Claire Foy), però la bona notícia és que 'The Crown' no es quedarà en cinc temporades, sinó que hi haurà sis.  

View this post on Instagram

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

View this post on Instagram

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

NO T'HO PERDIS: Les 13 millors minisèries per veure ara mateix

Últimes notícies

    Publicitat