Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cinema
Foto: Shutterstock

Les entrades de cine valdran 2 euros els dimarts per als majors de 65 anys

Aquesta mesura afecta a 9,5 milions de persones de l'Estat que des de la pandemia acudeixen un 60 % menys a les sales de cinema

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Les entrades de cinema valdran 2 € els dimarts per als majors de 65 anys. És una mesura que ha aprovat el Consell de Ministres que implicarà 10 milions d'euros d'inversió per part del Govern i afectarà 9,5 milions de persones de l'Estat espanyol.

Aquesta iniciativa vol retornar a la gent gran a les sales de cinema per superar el sedentarisme i vol promoure la indústria del cinema, sector  de la cultura que es va veure greument afectat després de la pandèmia. A més, les dades ens mostren que els majors de 65 anys acudeixen un 60% menys al cinema des de 2021, una tendència que es vol revertir. 

La reducció al preu de l'entrada el dimarts s'haurà de pactar amb les principals associacions del sector de l'exhibició, que representen el 90% de les sales de cinema d'Espanya. Aquesta rebaixa implicarà que a part del dia de l'espectador, el dimarts se sumi a l'abaratiment de les entrades exclusivament per a la gent gran. La mesura, però, es prendrà segons les circumstàncies de cada sala, ja que pot haver cinemes de municipis que obrin exclusivament els caps de setmana. 

NO T'HO PERDIS: Tota la informació sobre el Time To Eat Fest

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat