Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festa Major de Gràcia 2017. Carrer Perla.
© Maria DiasFesta Major de Gràcia 2017. Carrer Perla.

La Festa Major de Gràcia més eròtica

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Arriba un dels millors moments de l'any per les persones veïnes del barri de Gràcia i visitants! Ja tenim aquí les Festes de Gràcia d'enguany amb un programa ben ple amb les activitats més diverses, amb el ferm propòsit que tots, petits i grans, d'aquí i d'allà gaudim al màxim del barri! Aquest any i veient l'èxit d'edicions anteriors, les festes tenen algunes iniciatives destinades a fer-nos pujar els colors a tots i suar encara més amb aquesta onada de calor. Us expliquem les activitats més calentes de les festes d'aquest any:

L'Speed-Dating de Travessia de Sant Antoni
Aquest carrer va entrar fa uns anys amb força amb la seva activitat d'speed dating durant les festes de Gràcia i ja s'ha guanyat tot un nom gràcies a l'èxit de participació. Què és un Speed-Dating? El seu nom en anglès ho diu literalment, es tracta de cites ràpides. És a dir, tenir diferents cites amb diferents persones, amb pocs minuts amb cada una d'elles. Una bona i divertida manera de conèixer molta gent en poc temps, passar una bona estona i qui sap, potser trobar algú especial que ens vingui de gust conèixer en profunditat. Això sí, només aquelles persones que facin 'match', és a dir, aquelles persones que s'agradin mútuament i així ho comuniquin a l'organització, tindran la possibilitat de tornar-se a veure. En un món 2.0 totalment digitalitzat, és d'agrair tenir l'oportunitat de conèixer en persona algú interessant i nou a la teva vida.

On: Travessia de Sant Antoni
Quan: Dimecres 15 d'agost
A quina hora: De 19 a 21 hores
Més informació: travessiadesantantoni@gmail.com

Speed Dating

El Trivial eròtic del Carrer La Perla
Des de fa quatre anys, el carrer La Perla i la botiga eròtica Amantis Gràcia col·laboren en una iniciativa ben eròtico-festiva, tot fent una nit més pujadeta de to de l'habitual. amantis organitza una de les activitats més excitants de les festes d'enguany: el Trivial eròtic. De què es tracta? És un Trivial basat en preguntes i reptes al voltant del món de l'erotisme i la sexualitat. Les persones interessades a assistir no cal que s'apuntin prèviament a l'activitat i poden adreçar-se directament allà per participar. S'organitzen per grups que competeixen entre ells per endevinar com més preguntes millor al voltant del món de la sexualitat. Per desempatar en cas de resposta encertada, hi ha preparades proves molt divertides per caldejar encara més l'ambient. Voleu fer pujar la temperatura de les festes? No us ho podeu perdre!

On: La Perla amb Guilleries
Quan: Dimarts, 21 d'agost
A quina hora: De 22 a 23 hores
Més informació: bcn@amantis.net

Últimes notícies

    Publicitat