Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les imatges més espectaculars de l'incendi del Port de BCN

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

És la notícia del dia a Barcelona: l'espectacular accident del vaixell Grandi Navi Veloci, que ha impactat contra una grua del Port. Diversos enregistraments fets pels treballadors i les càmeres de la dotació ens permeten veure el moment de l'impacte i l'inici del posterior incendi que ara mateix ja està controlat pels bombers.

En les imatges es pot veure com diversos treballadors corren espantats segons abans que tombi la grua, una seqüència que impacta per les proporcions gegantines dels elements en col·lisió.

 



L'incident s'ha produït poc abans de les 8 del matí quan l'embarcació sortia d'una de les terminals de mercaderies. El xoc ha obligat a Protecció Civil a activar el Pla de Seguretat Química de Catalunya (Plaseqcat), ja que la grua ha caigut a sobre de dos contenidors de mercaderies perilloses i un tercer de substància corrosiva, segons ha informat Protecció Civil.



Una cortina de fum s'ha pogut veure des de gairebé tota la ciutat i especialment des de la ronda Litoral, que no ha hagut de ser tallada al trànsit. El Servei d'Emergències Mèdiques ha enviat sis ambulàncies que han atès dues persones per atacs d'ansietat, cap ferit de gravetat.

 

 

Últimes notícies

    Publicitat