Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les imatges més espectaculars del temporal Glòria al seu pas per Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Darrere d'un temporal de la magnitud del que estem vivint aquests dies sempre hi ha un altre temporal, molt més lleu i menys perillós, el que es viu a les xarxes a través de milers de fotos i vídeos. Twitter és una riera desbordada d'imatges del Glòria, en tots els angles, punts del litoral i perspectives. Us fem un recull dels documents gràfics de les últimes 48 hores d'una borrasca que també s'ha deixat sentir i patir, tot i que amb menys gravetat que en altres punts del territori com el Maresme o el Delta, a la ciutat de Barcelona.

El front litoral, el més castigat

Barcelona ha registrat en les últimes hores onades de fins a 7 metres d'alçada i ratxes de vent que superaven els 100 km/h. La Gloria no ha donat treva i punts més exposats a les clemències del temps com el dic del Port Olímpic, el passeig de la Barceloneta o la platja del Somorrostro han patit les pitjors conseqüències. 

 

 

David contra Glòria

Possiblement és la imatge que més corre per les xarxes i els grups de Whatsapps dels barcelonins en les últimes hores. L'escultura d'Antoni Llenas, ubicada a la plaça dels Voluntaris a la Vila Olímpica des de fa 27 anys, ha caigut aquesta matinada. L'obra havía superat fortes ventades de marinada i temporals des del 1992 però ahir a la nit, en un dels moments més crítics de la borrasca, va perdre la batalla, per primer cop, contra Gloria.

Últimes notícies

    Publicitat