Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Joguines eròtiques per a lesbianes
FOTO: ShutterstockJoguines eròtiques per a lesbianes

Les joguines eròtiques més excitants per a lesbianes

Idees per deixar-te emportar pel teu desig en companyia d’una dona

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

El mercat de les joguines eròtiques cada dia és més ampli. Siguis com siguis, t’agradi el que t’agradi i et mengis el que et mengis, segur que trobaràs un artefacte pensat per aquella pràctica sexual o estimulació desitjada. De fet, val a dir que la majoria de joguines per adults són unisex, llavors… Hi ha joguines pensades específicament per al plaer de les dones lesbianes? Quins productes eròtics donen més plaer a les dones que practiquen sexe amb altres dones? Apuntem algunes idees per deixar-te emportar pel teu desig en companyia d’una dona.

Sexe informa’t, sexe millora’t

Abans que us poseu com a boges a prémer tots els botons del vibrador…. 'Alto!' Que sapigueu que documentar-se en el món del sexe no és banal. Conèixer el cos, els punts orgàsmics i les tècniques del plaer és obligat. Si ets lesbiana, aquest llibre és parada imposada: Tu dedo corazón. És el primer llibre sobre sexualitat lesbiana creat amb imatges reals i on es parla del diàleg entre els cossos i les paraules del desig. Ja te’l pots anar llegint al llit.

Joc cor lèsbic
Joc cor lèsbicFOTO: TEASE& PLEASE JUEGO CORAZON LESBICO

Jocs eròtics (de taula) per a elles

Un cop informades… Que comenci la festa! Podeu caldejar l’ambient entre noies a base de cartes de preguntes i reptes. Molts d’aquests jocs estan pensats per a molts tipus de parelles però si voleu encertar-la de ple podeu buscar els que són intrínsecament per a dues dones.

Vibracions a 'tutiplen'

L’estereotip que les lesbianes busquen intensament joguines de formes fàl·liques perquè així poden practicar la penetració sí o sí ja l’hem superat, oi? Les dones busquen plaer per a donar-se entre elles i això pot passar per joguines de massatge, vibradors o qualsevol complement que les ajudi al joc. Entre els vibradors, en trobareu ideals per estimular i proporcionar orgasmes intensos al clítoris, a la vagina, a la zona anal o a altres parts del cos. Aquí s’obre un món de possibilitats, mides, formes i textures per posar-te a mil a tu o a les teves amants. Hem preguntat a la botiga eròtica amantis i entre vibradors més venuts per a elles podem trobar un didal vibrador -Dit Magic- o vibradors que tant serveixen per a l’exterior del cos com per l’interior de la vagina com el Minou

Dit màgic
Dit màgicFOTO: Amantis

Succionadors… dobles!

La revolució del succionador de clítoris ja és imparable: és un "must" a la tauleta de nit de qualsevol persona que vulgui un orgasme intens (o múltiples!) en aquest epicentre del plaer de les persones amb vagina. El té fins hi tot la teva àvia, i ho saps! Ara, encara hi ha més: hi ha succionadors que poden no només amb un clítoris, sinó amb dos! Si 'linkeu' a la joguina que us presento, el Wanda, veureu que genera doble estimulació, doble plaer i doble orgasme, amb diferents intensitats de vibració i succió. Una boqueta succiona, l’altre fa llepades vibradores. A quin plaer voldràs jugar avui?

Penetració en parella, amb o sense arnès

Arriba la joguina clàssica: la que permet pensar en la penetració entre dones. Sabíeu però que moltes dones no fan servir aquesta pràctica entre elles? Per les que sí o per les que us voleu animar a provar-ho, explicar-vos que hi ha moltes possibilitats per estimular-vos les dues alhora. Per exemple, pots fer tàndem amb ella, utilitzant un vibrador doble i deixar-vos endur per la vibració i la intensitat. El millor de tot és que aquestes joguines són flexibles, submergibles i amb comandament a distància. I es poden utilitzar també amb arnesos moníssims! Avui en dia pots trobar arnesos de calceta, de cuir, de cuir vegà, pràctics, folrats amb teles més dures o més suaus, en forma de corsé, amb puntes…

I el mateix amb els consoladors: en trobaràs en forma de penis realista, en formes abstractes, amb la bandera LGTBI, molt flexibles, durs com una pedra, de pedra literal, de vidre… Tot pensat per a què l’experiència del “mete-saca” s’adapti a la vostra màxima expressió!

Arnès amb penis
Arnès amb penisFOTO: Amantis

Una porta al plaer anal 

I per les que voleu ampliar fronteres... també podem experimentar amb diferents vibradors que no siguin només d’estimulació vaginal. El plaer anal és unisex com l’anus mateix i està ple de llocs recòndits on trobar sensacions, clímax i orgasmes, t’agradi qui t’agradi. Però si ets una dona pràctica i que el vols són joguines dos per un, comentar-te que trobaràs joguines dobles que et serviran tant per a una penetració doble amb la teva parella com per una penetració anal. Per exemple, les que combinen una llarga tira de boles tailandeses i un plug anal. O les que porten un vibrador ergonòmic per la vagina i un falus que tant pot penetrar una vagina o l’entrada del darrere… Agafeu cadascuna un dels extrems i… A jugar!

Article de Marta Molas i Víctor Yustres

NO T'HO PERDIS: Les millors fotografies 'verdes' que mostren la natura més vibrant

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat