Notícies

Les millors estrenes de desembre de Netflix, HBO, Movistar+...

Les sèries i pel·lícules que no t'has de perdre aquest mes a les principals plataformes digitals

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Ja és aquí el mes de desembre i amb el fred i les restriccions segur que hi haurà molts moments per quedar-se a casa i gaudir d'una bona pel·lícula o d'una bona sèrie. Aquí us deixem les millors estrenes d'aquest mes a les plataformes de streaming. No te les perdis!

'Des'

Ve de rebentar-ho al Regne Unit i no n'hi ha per menys. David Tennant protagonitza aquesta minisèrie de tres capítols centrada en la detenció de Dennis Nilsen, un psicòpata escocès capaç de bloquejar el desguàs que tenia prop de casa amb restes humanes de les seves víctimes. Tennant mimetitza Nilsen fins a tal punt que semblen la mateixa persona. Per aquells que som addictes a 'Mindhunter', 'Des' és la nostra metadona. -Serielizados

Estrena el 29 de novembre a Starzplay.

'Women make film'

Un homenatge al difícil recorregut de la dona al llarg dels anys perquè la seva tasca com a cineasta tingui el reconeixement que es mereix. 'Women make film' és una sèrie documental de Mark Cousins que mostra, en cinc blocs i catorze capítols, més de mil fragments de pel·lícules rodades al llarg de tretze dècades. Podrem observar com directores sovint oblidades per la història del setè art van treballar en grans històries. Narrada per Tilda Swinton i Jane Fonda, entre d'altres.

Estrena el dia 1 de desembre a Filmin

'Brooklyn Nine-Nine' T7

La setena temporada de 'Brooklyn Nine-Nine' s'estrena per fi a Espanya i torna carregada de nous episodis. Veurem Andy Samberg, Melissa Fumero i Stephanie Beatriz, entre d'altres, en noves aventures còmiques i missions com la recerca d'un sospitós després d'un intent d'assassinat a un regidor. Una sèrie amb un total de tretze episodis i amb la certesa que hi haurà una vuitena temporada.

Estrena el dia 3 de desembre a Comedy Central. 

'El Estado contra Pablo Ibar' 

Després de l'adaptació impecable del llibre 'En el corredor de la muerte' de Nacho Carretero ('Fariña'), arriba aquesta sèrie documental que explica els 25 anys de l'odissea judicial del cas Ibar, condemnat a presó perpètua i pena de mort per triple assassinat. La història se centra en l'últim judici celebrat a Miami. Els creadors han estat sis anys investigant i fent la sèrie. Feu el favor de veure-la. -Serielizados

Estrena el 4 de desembre a HBO España.

'Mank'

David Fincher fitxa per Netflix i presenta, en algunes sales de cinema i a la plataforma, la que serà una de les pel·lis de l'any i probable protagonista dels pròxims Oscars (en cas que s'acabin celebrant): rodada en blanc i negre, i situada al Hollywood de finals dels anys 30, 'Mank' retrata la figura de Herman J. Mankiewicz (interpretat per Gary Oldman), un dels guionistes més ben pagats de moment. I posa el focus en la seva col·laboració amb Orson Welles durant el rodatge de 'Ciutadà Kane'. -Àlex Montoya.

Estrena el 4 de desembre a Netflix. 

'Your Honor' 

Torna Walter White. Perdó, volíem dir Bryan Cranston. Bryan Cranston torna a ser protagonista d'una sèrie després de 'Breaking bad'. A 'Your Honor' interpreta a un jutge que està emmerdat amb la màfia arran d'ocultar un homicidi provocat pel seu fill. Una sèrie escrita per Peter Moffat ('Criminal justice', 'The night of') i produïda pel matrimoni King ('The good wife'). És un 'must watch' de manual. - Serielizados

Estrena el 7 de desembre a Movistar+.

'Euphoria'

Per fi s'ha confirmat la data d'estrena d'una sèrie que a molts ens encanta. I la bona notícia és que han confirmat que no només hi haurà un capítol especial, sinó que en seran dos, tot i que ara només podrem veure el primer. Un episodi protagonitzat per Zendaya i Colman Domingo en què veurem que 'Els problemes no duren per sempre'. Així es diu l'especial nadalenc i on veurem que Jules (Hunter Schaffer) se n'ha anat i Rue (Zendaya) cau de nou en les seves addiccions.

Estrena el 7 de desembre a HBO.

'El desorden que dejas'

Per una temporada, Aaron Piper ha deixat Las Encinas d''Élite' per estudiar a l'institut Novariz, l'epicentre de la trama de 'El desorden que dejas'. Una sèrie de vuit capítols en què es veurà com Inma Cuesta acaba fent classes a l'institut després de la misteriosa desaparició de l'antiga professora. Un succés que provocarà moments perillosos per a la protagonista i que posaran en risc fins i tot la seva pròpia vida.

Estrena l'11 de desembre a Netflix. 

'The investigation'

Si ets un fanàtic dels crims, 'The investigation' t'agradarà. És una minisèrie de sis capítols que explica 'el cas del submarí', un crim real que va commocionar els habitants de Copenhaguen, Dinamarca, i que va aparèixer en tots els titulars internacionals durant 2017 i 2018. Basada en els testimonis reals dels familiars de les víctimes, aquesta sèrie se centra en el treball frustrant de la policia danesa durant els sis mesos que va durar aquesta investigació del cas.

Estrena l'11 de desembre a Movistar+. 

'The expanse' T5

La cinquena temporada de 'The expanse' arriba a Amazon amb nous episodis. Això sí, n'hi ha tres que es podran veure el mateix dia de l'estrena, i els altres, un per setmana. Veurem, entre altres trames, Amos tornant a la Terra, Naomi intentant tornar a connectar amb el seu fill, Drummer mirant d'escapar de la seva nova tripulació i Avasarala fent tot el que està a les seves mans per evitar un atac terrorista. Una temporada de deu capítols que ens ompliran d'intriga.

Estrena el 16 de desembre a Amazon. 

'The Singapore Grip'

Si t'agrada història, t'interessarà 'The Singapore Grip', ambientada en la Segona Guerra Mundial. Una sèrie dramàtica que narra en sis episodis els últims anys de domini britànic i de la importància econòmica de Singapur abans de la devastadora invasió japonesa del 1942. La història se centra en una família britànica que controla una de les empreses comercials de país, Blackett & Webb. Una sèrie d'intriga i misteri on un dels protagonistes fa tot el possible per aconseguir el màxim benefici en aquesta empresa.

Estrena el 22 de desembre a Filmin. 

'Soul'

Una altra de les víctimes de la pandèmia, o de les estratègies de distribució, és l'esperadíssima nova pel·lícula de Pixar, que Disney estrenarà directament en la seva plataforma de streaming. A ritme de jazz, la companyia animada segueix demostrant amb 'Soul' el seu inconformisme temàtic i formal per trencar de nou qualsevol expectativa, seguir creant mons nous i demostrar que no està tot inventat. - Àlex Montoya

Estrena el 25 de desembre a Disney+.

'Los Brigderton'

Una mescla entre 'Gossip girl' i 'Downton Abbey'? Sí, això és possible gràcies a Shonda Rhimes. La creadora d''Anatomia de Grey' segueix repartint dosis de 'salseig' amb la seva productora, Shondaland. Després de 'Scandal' i 'Cómo defender a un asesino', és el torn de 'Los Bridgerton', una sèrie per fer feliç l'espectador més afí a les històries d'època, a les novel·les de Jane Austen i al divertiment. - Serielizados

Estrena el 25 de desembre a Netflix.

NO T'HO PERDIS: Les 21 pel·lícules més esperades del 2021

Últimes notícies

    Publicitat