Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors estrenes de març a Netflix, HBO, Filmin, Amazon Prime...

Les series i pel·licules que no et pots perdre aquest mes a les principals plataformes

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

Necessiteu nous títols per sadollar la vostra set de ficció? Ja sabeu que les plataformes com HBO, Netflix, Filmin i Amazon Prime cada mes presenten sucoses estrenes per a tots els gustos. Aquí teniu la nostra tria.

Sèries

Genera+ion

A la llarga llista de sèries sobre adolescents hi hem d’afegir 'Generation'. La nova producció d’HBO és la criatura que sortiria entre 'Sex education, Freaks & geeks i Euphoria'. Capítols de 30 minuts per explicar com un grup d’estudiants de secundària exploren la sexualitat moderna posant a prova algunes creences sobre la vida, l’amor i la família en una comunitat conservadora. Promet ser divertida i fosqueta. Serielizados

Estrena l'11 de març a HBO Espanya.



Que viene el lobo 

Premiada al prestigiós festival de Göteborg i estrenada al Serielizados Fest, 'Que viene el lobo' aborda un dels temes socials més delicats: la violència domèstica. La protagonista, una nena de 14 anys, fa una de les actuacions més brutals que veureu aquest any i el guió us portarà per camins que no us espereu. Una de les sèries més atrevides d’aquest mes, que ens fa seguir dient: visca les sèries daneses! Serielizados

Estrena el 16 de març a Movistar+.

 

Sky rojo

Álex Pina i Esther Martínez, creadors de 'La casa de papel', no cedeixen en la seva aposta per les sèries d’acció frenètica amb personatges que volen ser icònics des del primer minut. Tanta excitació a vegades és collonuda i a vegades se’n va de mare. 'Sky rojo' està més en la línia de la primera opció, amb tres prostitutes rebel·lant-se contra tot el que les envolta. No és apte per a espectadors amb monocle. Serielizados

Estrena el 19 de març a Netflix.



Invincible

L’animació sempre s’ha de reivindicar. Amazon Prime Video estrena la nova sèrie de Robert Kirkman, creador de 'The walking dead', amb veus d’actorassos com Seth Rogen, J.K. Simons o Sandra Oh. Nosaltres amb això ja en tindríem prou, però aquí la premissa: Mark Grayson és un jove de 17 anys normal i corrent si no fos perquè el seu pare és un dels superherois més famosos del món. Per passar una bona estona. Serielizados

Estrena el 26 de març a Amazon Prime Video.

Nevenka

La docusèrie produïda per la periodista Ana Pastor aprofundeix en la relació que van tenir la consellera d'Hisenda de Ponferrada Nevenka Fernández i l'alcalde del PP Ismael Álvarez. El 26 de març de 2001 Nevenka denunciava per assetjament sexual a qui havia estat la seva parella. Aquest, un cop va finalitzar la relació va convertir la vida de Nevenka en un calvari fins al punt que la protagonista del documental va haver de marxar a Londres a causa de la condemna social que va sofrir mentre que Álvarez va continuar sent un destacat polític i figura cabdal en la configuració de l'alcaldia.

Estrena el 5 de març a Netflix.

This Country

This Country és una comèdia britànica, emesa per primera vegada al Regne Unit a la BBC Three el vuit de febrer de 2017. Creada, escrita i protagonitzada pels germans Daisy May i Charlie Cooper, explora la vida dels joves a la Gran Bretanya rural moderna, centrant-se en els cosins Kerry i Kurtan i les seves vides en els Cotswolds.

Estrena el 16 de març, sèrie completa a Filmin.

 

Turbulent Skies

Una crònica del fundador de KLM Dutch Royal Airlines, Albert Plesman, i del pioner fabricant d'avions, Anthony Fokker, sobre el simbiòtic i alhora tempestuós vincle que els va unir en la seva lluita per establir el paper dels Països Baixos d'entreguerres en l'aviació civil mundial.

Estrena el 23 març a Filmin.

  

X Company

Drama d'espionatge ambientat en la II Guerra Mundial i inspirat en fets reals. La història s'inspira en l'existència real del campament X, que va formar a centenars d'agents secrets durant la II Guerra Mundial. 'X Company' segueix la història de cinc joves canadencs, estatunidencs i britànics i el seu treball com a agents en una instal·lació secreta a la vora del llac Ontario. Els reclutes hauran d'enfrontar-se a tota mena d'arriscades operacions i variats escenaris dirigits pel cervell del Camp X.

Estrena el 4 de març a AXN.

 

Libertad

Durant 17 anys, Lucía la Llanera ha estat conduïda al patíbul i indultada en l'últim moment, però aquests dies de tancament per fi acabaran i serà alliberada. El seu fill, Juan, va néixer a la presó i no coneix cap altre món, ni al seu pare, el cèlebre bandoler Lagartijo. Mare i fill intentaran viure la llibertat que tants anys els ha estat negada mentre són perseguits per quadrilles de bandolers i escopeteros del Governador Montejo. Protagonitzada per l’actriu i cantant Bebe. S’estrena simultàniament en cines, en format pel·lícula, i com a sèrie a Movistar+.

Estrena el 26 de març a Movistar+.

 

Shadow Lines

Als anys 50, el punt més calent de la Guerra Freda no era Washington ni Moscou. Després de la Segona Guerra Mundial, la petita nació nòrdica de Finlàndia es va trobar en la primera línia de l'últim conflicte mundial. 'Shadow Lines' és un enlluernador thriller d'espionatge internacional que segueix a un equip secret d'intel·ligència la missió dels quals és defensar la independència de Finlàndia. No importa el preu.

Estrena el 2 de març a Filmin.

Pel·lícules

Raya i l’últim drac

Amb una estrena simultània en sales i en la seva plataforma de streaming, Disney presenta la seva nova pel·lícula animada, ambientada en el regne imaginat de Kumandra, al sud-est asiàtic, dividit per forces malignes en cinc territoris comandats per altres tants clans. Una nena guerrera haurà de trobar l'últim drac per tornar l'equilibri a la seva terra. Cinema d'aventures de marcat caràcter feminista, amb una heroïna que recull el testimoni d'altres guerreres Disney com Mulan o la Merida de 'Brave'. Alex Montoya.

Estrena el 5 de març a Disney+.

 

El rei de Zamunda

Més de 30 anys després, un Eddie Murphy en plena forma torna a posar-se el vestuari colorit del príncep de Zamunda, ja coronat rei, i torna a Nova York per conèixer qui podria ser el seu fill. Una seqüela inesperada, que perd pel camí el director de l’original, John Landis, però que recupera Arsenio Hall (com l’assistent de sa majestat) i aquella barberia on Murphy i el seu company es multiplicaven en un grapat de personatges diferents. Rialles assegurades per als fans d’un dels còmics més icònics de les últimes quatre dècades. Alex Montoya

Estrena el 5 de març a Amazon Prime.

Moxie

En aquesta pel·lícula, Vivian Carter (Hadley Robinson) és una adolescent que està farta del seu institut a Texas. Farta que l'equip de futbol mai faci res malament, dels codis sexistes de l'escola, l'assetjament en els passadissos o dels fastigosos comentaris dels nois durant les classes. Però sobretot, Vivian està farta de seguir les normes.

Estrena el 3 de març a Netflix.

Palmeras en la nieve

Any 1953. Dos germans viatgen des dels Pirineus d'Osca fins a la colònia espanyola de Fernando Poo (actualment Bioko), illa de Guinea Equatorial, per treballar en una plantació de cacau. Allí Kilian (Mario Casas) s'enamora d'una nadiua, un amor prohibit en aquells temps en els quals algunes línies no es podien traspassar. Mig segle després, Clarence (Adriana Ugarte) descobreix de manera accidental una carta oblidada durant anys que l'empeny a viatjar des de la tranquil·la vida a les muntanyes d'Osca a Bioko. 

Estrena a HBO el 3 de març.

 

NO T'HO PERDIS: 13 minisèries per veure d'una tongada el cap de setmana.

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat