Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors estrenes de novembre de Netflix, HBO, Movistar+...

Les sèries i pel·lícules que no t'has de perdre aquest mes a les principals plataformes digitals

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Ja és aquí el mes de novembre. Manteta, peli, sofà i crispetes. Hi ha un altre pla millor per les hores que haurem de passar a casa? Aquí us destaquem les millors novetats d'aquest mes, plenes de rialles, misteri i intriga. No te les perdis!

'Nasdrovia'

'Nadrovia' és una sèrie original de Movistar + creada per Sergio Sarria, Miguel Esteban i Luismi Pérez. Té sis episodis i està protagonitzada per Leonor Watling (Edurne) i Hugo Silva (Julián), dos advocats d'èxit que es troben a la crisi descomunal dels 40 i que acabaran enfrontant-se a la màfia russa. Tots dos es troben en un punt de la seva vida en què s'adonen de la vida que volen seguir i en diverses ocasions trencaran la quarta paret per dirigir-se als espectadors, fent-los partícips de la trama.

Estrena el 6 de novembre a Movistar +.

'Moonbase 8' 

'Moonbase 8' és una comèdia espacial creada, escrita i protagonitzada per Fred Amisem, Tim Heidecker i el nominat a l'Oscar i als Globus d'Or, John C. Reilly. Té sis episodis i tracta de tres astronautes de la NASA (Skip, Rock i Cap) que viuen aïllats en un simulador lunar al desert d'Arizona amb un objectiu principal: obtenir una bona qualificació per emprendre el seu primer viatge a la Lluna. Ho aconseguiran?

Estrena el 9 de novembre en Movistar+. 

'Industry'

'Industry', la nova sèrie creada per Mickey Down i Konrad Kay, explica la història d'un grup de joves recentment llicenciats que lluitaran per un nombre limitat de llocs de treball en un banc internacional de Londres. Protagonitzada per Myha'la Herrold, Marisa Abela, Harry Lawtey i David Jonnsson, entre d'altres, mostra els clarobscurs del món de les altes finances. Ambició, romanç i drogues. El primer capítol està dirigit per Lena Dunham, coproductora executiva de la sèrie.

Estrena el 10 de novembre a HBO.

'Los favoritos de Midas' 

'Los favoritos de Midas', una minisèrie original dirigida per Mateo Gil, explica una història inspirada en el relat curt de Jack London 'The Minions of Mides', sobre un empresari que passa per un estrany xantatge: si no paga una elevada quantitat de diners, els 'favoritos de Midas' mataran a una persona a l'atzar en un lloc i data assenyalats, afegint una nova víctima fins a aconseguir el seu objectiu. Quantes morts permetrà que es produeixin? Luis Tosar, Willy Toledo i Marta Belmonte protagonitzen aquesta història.

Estrena el 13 de novembre a Netflix.

'The Crown' 

Després de tres temporades glorioses sobre la història de la família reial britànica, ara arriba el culebrot de Lady Di i el príncep Carles. Una de les sèries més irresistibles de Netflix. -Serielizados

Estrena el 15 de novembre a Netflix.

'Gangs of London' 

Ve de rebentar-ho al Regne Unit… i a Twitter tothom en parla. Thriller deliciosament violent i amb un reguitzell de criminals collonuts. Amb sèries així ve de gust ser un gàngster.

Estrena el 15 de novembre a Starzplay.

'Search Party' T3

Et vas quedar amb ganes de més 'Search Party'? Doncs aquí tens la data de l'estrena de la tercera temporada! Han passat gairebé tres anys des que va acabar la segona i la comèdia creada per Charles Rogers i Sarah Violeta Bliss arriba de nou a les pantalles. Un grup de quatre amics que s'involucren en la investigació per la desaparició de la seva amiga, es troben en aquesta tercera part en el judici després que dos dels protagonistes, Dory i Drew, fossin acusats d'homicidi imprudent. Els amics es veuran en una situació que els portarà a l'enfrontament entre ells mateixos, a més de ser col·locats en el centre d'atenció mediàtica.

Estrena el 17 de novembre a HBO.

'Mank'

David Fincher fitxa per Netflix i presenta, primer en sales de cinema i després a la plataforma, la que serà una de les pel·lis de l’any i protagonista dels propers Oscars (en cas que s’acabin fent): rodada en blanc i negre i situada al Hollywood de finals dels anys 30, 'Mank' retrata la figura de Herman J. Mankiewicz (interpretat per Gary Oldman), un dels guionistes més ben pagats del moment. I posa el focus en la seva col·laboració amb Orson Welles al rodatge de 'Ciutadà Kane'. - Àlex Montoya

Estrena el 20 de novembre a Netflix

'Parlement' 

La sèrie estrenada al Serielizados Fest 2020 arriba a Filmin amb un objectiu clar: mostrar amb humor sarcàstic el circ del Parlament Europeu en temps de Brexit i de procés català.

Estrena el 24 de novembre a Filmin.

'30 monedas' 

La sèrie creada per Álex de la Iglesia gira al voltant de "la lluita entre el bé i el mal", en un escenari en el qual no es pot confiar en ningú perquè res és el que sembla. El seu protagonista, Eduard Fernández com a Pare Vergara, és un exorcista, boxejador i ex convicte exiliat pel Vaticà en una parròquia d'un poble d'Espanya. Quan se'l relacioni amb una sèrie de fenòmens paranormals de la vila, Paco (Miguel Ángel Silvestre) i Elena (Megan Montaner) hauran de descobrir els secrets del seu passat i el significat de l'antiga moneda que Vergara té oculta.

Estrena el 29 de novembre a HBO.

NO T'HO PERDIS: 50 coses genials per fer a casa

Últimes notícies

    Publicitat