Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les originals postals per enviar des de casa i sorprendre els teus amics

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Des que estem tancats, ni tan sols podem presumir d'haver estat al parc de davant de casa nostra. Enrere queden (temporalment) aquelles postals que enviàvem a la família des dels nostres destins de vacances o que compràvem a miniescapades per tenir com a record. Però això s'ha acabat. Els dissenyadors Álvaro Palma i Álvaro Bernis ens han alegrat el dia presentant les seves noves 'postals de quarantena'. Dissenyades especialment per a ser enviades des de casa perquè, com els mateixos creadors diuen: "són dies de viatjar per casa. Dies de 'm'en recordo de tu'. Són dies d'enviar una postal".

Postal desde el patio
Postal desde el patio
FOTO: Álvaro Palma y Álvaro Bernis

Un monument? ¿Vistes de somni? Una luxosa terrassa enmig d'una capital? NO! El que es porta ara és enviar records des del teu llit, el teu rebost o, per què no, la teva banyera a aquells amics als quals no podreu veure fins d'aquí a tres setmanes. Si sou d'aquells que no teniu balcó o les vostres finestres donen al pati interior de la comunitat, també teniu la vostra pròpia postal amb la qual contactar amb el vostre cercle proper.

Postals des de casa
Postals des de casa
FOTO: @postales_de_cuarentena

De moment només hi ha 4 disponibles a la web, però són dels llocs més freqüents de la casa. Aprofiteu per recordar d'una forma original a aquestes persones especials que us en recordeu d'elles en aquests dies en els que tanta falta ens fa riure. Ah, i no us oblideu de fer-los arribar la postal per internet, que el servei de correu millor deixar-lo descansar un temps.

NO T'HO PERDIS: Els terres de casa més bonics que han compartit els habitants de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat