Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Priscilla
American ZoetropePriscilla

Les pel·lícules més esperades del 2024: de 'Dune 2' fins a 'Disco, Ibiza, Locomía'

'Priscilla', 'Furiosa', la segona part d''Inside out', 'Pobres criaturas'... Aquests seran les estrenes de cinema que marcaran l'any que ve

Àlex Montoya
Escrit per
Àlex Montoya
Publicitat

D'entrada, no necessitem boles de vidre per augurar que la gran estrella de 2024 serà Ryan Reynolds. El veurem a 'El especialista '(1 maig), a 'Imaginary friends' (17 maig) i a 'Deadpool 3' (26 juliol). Més enllà, destaquen tres musicals: 'Chicas malas' (12 gener), 'El color púrpura' (19 gener), i 'Wicked' (novembre). I compte amb 'Borderlands' (9 agost), sobre el popular videojoc i amb Cate Blanchett i Jack Black.

Deadpool 3
20th Century FoxDeadpool 3

Seqüeles, preqüeles i spin-offs

Quan es tracta d'estirar el xiclet, Hollywood no es talla. Alguns exemples són sorprenents, com 'Bitelchús 2' (6 setembre), que recupera l'equip Tim Burton-Michael Keaton-Winona Ryder. I com 'Gladiator 2' (22 novembre), amb Denzel Washington i Paul Mescal a les ordres de l'hiperactiu Ridley Scott. I com 'Joker: Folie à deux' (4 octubre), de nou amb Joaquin Phoenix repetint la seva creació més icònica, acompanyat de Lady Gaga com a Harley Quinn.

Dune 2
Legendary PicturesDune 2

També veurem 'Dune 2' (15 març), 'Cazafantasmas: Imperio helado (27 març), 'Godzilla x Kong: The new empire' (12 abril), 'El reino del planeta de los simios' (24 maig), 'Del revés 2' (14 juny), 'Un lugar tranquilo: Día uno' (28 juny) i 'Alien: Romulus' (16 agost). I compte amb 'Furiosa' (24 maig), preqüela de 'Mad Max', i amb 'Ballerina' (7 juny), spin-off de l'univers John Wick amb Ana de Armas.

Del revés 2
DisneyDel revés 2

L'autor és l'estrella

Seguim amb pronòstics: ningú se sorprendrà si un dels títols més rellevants dels propers Òscars és 'Pobres criaturas' (26 gener), o la relectura del mite de Frankenstein de Yorgos Lanthimos, amb Emma Stone. Altres cites cinèfiles: Wim Wenders presenta la seva millor ficció en anys, 'Perfect days' (12 gener), i Jonathan Glazer signa una esgarrifosa mirada a l'Holocaust amb 'La zona de interés' (19 gener).

Pobres criaturas
Searchlight PicturesPobres criaturas

També arribaran dos biopics amb suc: Michael Mann signa 'Ferrari' (9 febrer), amb Adam Driver i Penélope Cruz, i Sofia Coppola dirigeix 'Priscilla' (14 febrer). Ethan Coen debuta en solitari a 'Dos chicas a la fuga' (1 març).

I recordeu aquest nom: Molly Wanning Walker, amb l'òpera prima de l'any, 'How to have sex' (15 març). Luc Besson torna amb 'Dogman' (12 abril); Luca GuadagninoZendaya com a còmplice a 'Rivales' (26 abril), i M. Night Shyamalan porta nova dosi de misteri amb 'Trap' (2 agost).

Priscilla
American ZoetropePriscilla

Producte de proximitat

I pel que fa al cinema de casa nostra, destaquen el retorn de Celia Rico a la direcció, amb 'Los pequeños amores' (8 març). Marcel Barrena ens transporta a la Barcelona de finals dels 70 a 'El 47' (29 setembre), amb Eduard Fernández i David Verdaguer. I xalarem amb 'Disco, Ibiza, Locomía' (19 abril), dirigida per Kike Maíllo i que ficciona la gènesi de la mítica banda dels ventalls.

Sexo, Ibiza, Locomía
Nadie Es Perfecto PCSexo, Ibiza, Locomía

NO T'HO PERDIS: Les 51 millors pel·lícules de la història per veure en família

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat