Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les primeres pel·lícules de la Sala Montjuïc 2018

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Encara queda força per començar a gaudir del cinema a la fresca que programa la Sala Montjuïc –enguany serà del 29 de juny al 3 d'agost, els dilluns, dimecres i divendres– però ja ens fan venir salivera amb quatre primers títols.

Aquesta propera edició comptarà amb un al·licient més, quatre nits especials amb el Festival Grec. Obrirà el festival una nit dedicada al cinema català amb el concert de Mazoni i la projecció de curt 'Compatible' de Pau Bacardit que precedirà al passi de 'Tierra firme', de Carlos Marques- Marcet.

Divendres 6 de juliol, la vetllada començarà amb un concert de la Big Pocket Orchestra i les seves bandes sonores revisitades, un preàmbul de luxe per al passi de 'West Side Story', el clàssic de Robert Wise.

Dintre d'aquestes sessions d'unió amb el Festival Grec, se li dedicaran dues al continent asiàtic. La primera serà dimecres 25 de juliol amb un homenatge a l'estudi Ghibli amb una de les seves pel·lícules més colpidores, 'La tumba de las luciérnagas', d'Isao Takahata, mort aquest any. Abans hi haurà una actuació de la Banda Municipal de Barcelona, que interpretarà bandes sonores de Ghibli.

La tumba de las luciérnagas
La tumba de las luciérnagas



El 30 de juliol el protagonista serà l'Orient Mitjà, amb un concert de música sefardita i de l'orient mitjà a càrrec de Hamsa Hamsa, i el passi de 'El viajante', d'Asghar Farhadi.

Últimes notícies

    Publicitat