Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les sorprenents imatges de l'home que ha escalat la Torre Agbar
Notícies / Curiositats fantàstiques

Les sorprenents imatges de l'home que ha escalat la Torre Agbar

Spiderman francès a la Torre Agbar
Foto:@alexsantosbcn

L'escalador d'edificis sense permís ni protecció, Alain Robert, també anomenat 'Spiderman francès', ho ha tornat a provar amb la Torre Agbar. El primer cop que es va atrevir amb aquest gratacel va ser l'any 2006 i ho va tornar a fer al 2016. Tres anys després de l'últim intent i amb els seus 57 anys d'edat es converteix en el primer home a aconseguir aquesta fita temerària. Ha arribat fins a la planta 26 de les 34 que formen l'edifici, ja que els bombers li han demanat que no continués per evidents motius de seguretat.

Ha completat el descens a les 11 del matí i els Mossos l'han retingut, ja que no tenia cap permís per pujar la façana de la Torre. A l'escalada improvisada també hi han acudit la Guàrdia Urbana, els bombers i una ambulància.

L'Spiderman' francès també és conegut per haver escalat altres edificis icònics com la Torre Eiffel de París, el Golden Gate Bride de San Francisco o l'Òpera de Sydney.

NO T'HO PERDIS: Un fotògraf sobrevola Barcelona i aquest és l'especatcular resultat

 

Advertising
Advertising