Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Kate Middleton
Casa Reial BritànicaKate Middleton

Les teories més esbojarrades sobre la desaparició de Kate Middleton

Fa dos mesos que la princesa de Gal·les no ha aparegut en públic i, a Internet, les especulacions i hipòtesis han arribat a llocs insospitats

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

Si tens accés a Internet segur que estàs al corrent de l’escàndol que té a tothom enganxat: fa dos mesos que Kate Middleton no apareix en públic i, a mesura que passen els dies, la història es va tornant cada cop més i més estrambòtica. Tot va començar quan el Palau de Kensington va anunciar que la Princesa de Gal·les seria ingressada a l’hospital un dia abans del previst per una operació abdominal i que, a causa del postoperatori, no podria exercir els seus deures com a princesa durant un temps. Tot i això, aquest allunyament de l’ull públic va aixecar sospites i van començar, a poc a poc, les especulacions sobre una possible agenda oculta de la princesa.

Des d’aleshores tècnicament sí que hem tornat a veure a Kate Middleton en diverses ocasions, però, en cada una d’elles, els usuaris ‘online’ han sigut ràpids en assenyalar incongruències en les fotografies que s’han fet públiques d’ella. 

Però la que ha causat més rebombori ha sigut sens dubte la fotografia penjada el 10 de març per celebrar el Dia de la Mare, on les sospites de falsedat no s’han quedat a Twitter, sinó que les mateixes agències de notícies que l’han retirat per ser, efectivament, una fotografia retocada. 

 Els perfils digitals de la casa reial britànica han publicat una disculpa al·legant que es tractava d’un error de principiant de Middleton, i que ella mateixa havia editat la fotografia amb Photoshop. Una disculpa que ha semblat no convèncer a la gent, que no pot evitar preguntar-se, encara amb més intensitat: Què està passant? Què amaga Kate Middleton? 

De moment sembla que encara trigarem una mica a saber la resposta oficial. Mentrestant, ens queda la millor part: gaudir de l’humor de la gent a Internet. Aquestes són les millors especulacions (evidentment falses) sobre la hipotètica agenda oculta de la casa reial britànica i Kate Middleton.  

Hipòtesi 1: La recuperació d’una operació estètica

Un dels motius més populars que corren per les xarxes no s’allunya gaire de l’explicació oficial: un postoperatori. A Twitter, però, creuen que la casa reial amaga que l’operació no era mèdica, sinó estètica i que quan tornem a veure a Kate serà amb uns petits retocs. Per exemple, com els de la Pelopony:   

També s’especula que podria tractar-se d’una BBL (Brazilian But Lift), és a dir, un ‘lífting’ de cul. Casualment, el temps de recuperació d’aquest procediment és el mateix que Kate Middleton porta sense ser vista en públic. 

 Altres usuaris aposten per una reacció al·lèrgica a l’àcid hialurònic, que serveix per fer petits retocs estètics en zones com els llavis, el nas, els pòmuls o el front. 

Hipòtesi 2: Una nova era

Més enllà dels mems, una de les hipòtesis més serioses que s’han plantejat és la d’un possible divorci. Però, què passaria si Kate Middleton decidís anunciar aquest canvi en la seva vida tal com ho fan les estrelles del pop? Com, per exemple, anunciant una nova era a Instagram al més pur estil Taylor Swift?

Altres usuaris creuen que és una trampa i que hi estem caient de quatre grapes. I si està preparant una col·laboració secreta amb una marca i tot el misteri es tracta d’una estratègia de màrqueting?

Hipòtesi 3: Una reencarnació 

A Twitter les bromes van per capes i els usuaris són tan ràpids a relacionar-les que a vegades cal un diccionari de referències per entendre-les totes. Reculem al 2022, la ‘youtuber’ i popular ‘troll’ d’Internet, Trisha Paytas, va donar a llum pocs dies després de la mort de la reina Isabel i a Twitter es va decidir col·lectivament que el nounat era la reencarnació de la reina d’Anglaterra. Com no podia ser d’altra manera! I què passa ara? Doncs que Trisha Paytas torna a estar embarassada i és a punt de parir altre cop. Així que la broma ha revifat i a internet es pregunten amb quin membre de la casa reial anglesa es reencarnarà aquest cop el nou bebè. Les primeres hipòtesis assenyalaven a rei Carles, després de les notícies de la seva pobra salut, però ara Kate també ha passat a ser una potencial contrincant. 

Hipòtesi 4: Perduda en l’univers de Willy Wonka 

Si et semblava que la hipòtesi de la reencarnació en el fill de Trisha Paytas tenia massa capes, alerta amb aquesta. Alguns l’han relacionada amb l’experiència de Willy Wonka a Glasgow, que es va fer viral fa unes setmanes.   

Eres a Twitter, a finals de febrer? Aleshores, el tema del qual la gent no podia parar de parlar era l’experiència immersiva per a nens amb temàtica Willy Wonka que se celebrava a Glasgow. Què va passar però? Que els pares havien comprat les entrades basant-se en unes imatges publicitàries fetes amb IA i, un cop allà, la realitat tenia tan poc a veure amb el que s’havia anunciat que els assistents van acabar trucant a la policia. Òbviament, tot plegat té una vis còmica que va triomfar a internet, i ara alguns usuaris bromegen que potser és allà on es troba Kate Middleton.

Si has entès aquest tweet, felicitats, tens una addicció a Internet (com jo)! Ara bé, evidentment, ni jo ni els usuaris de Twitter, per graciosos que siguin, som els indicats per esbrinar quin és el parador de Kate Middleton, perquè, tal com assenyala l’usuari @trodeponent, són elles les úniques que podrien resoldre tal misteri.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat