Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'espai gastronòmic clandestí Spoonik tancarà definitivament al setembre

Els xefs Jon Giraldo i Jaime Lieberman oferiran les seves experiències gastronòmiques úniques fins al 18 de setembre

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

Si hi ha alguna cosa que defineix a Jon Giraldo i Jaime Lieberman és la seva capacitat de sorprendre. Ho van fer fa 8 anys amb l'inici de Spoonik, un espai on tots dos cuiners mostraven tota la seva creativitat i talent en una carta de propostes gastronòmiques avantguardistes d'arrels llatinoamericanes. Enguany, gairebé una dècada després, han anunciat que la pròxima temporada serà l'última.

Spoonik
Foto: Spoonik

El seu espai de la plaça Lesseps es tornarà a convertir, tots els divendres i dissabtes d'estiu fins al 18 de setembre, en l'escenari d'una experiència gastronòmica i sensorial. Ofereixen una proposta gastronòmica diferent en la qual la creativitat culinària s'alinea amb l'origen llatinoamericà de tots dos cuiners i amb una experiència en què intervenen llums, sons i altres elements disposats a despertar els nostres sentits.

Spoonik
Foto: Spoonik

Per a aquells que vulguin acomiadar-se de Spoonik, han de saber que el procediment és el mateix de sempre: la reserva es fa a través de la pàgina web i a partir d'aquí, s'esperen instruccions. Des d'aquest espai insisteixen que la millor manera de gaudir de l'experiència és saber poques coses d'allò que ens trobarem, amb la ment oberta per endinsar-nos en l'univers que els xefs i el seu equip de cuina creen. Sí que han avançat que en aquesta temporada Jon i Jaime combinaran creacions noves amb alguns plats emblemàtics de la història del projecte, com per exemple, l''oda al maíz'.

Oda al Maíz
Foto: Spoonik, Oda al Maíz

 

NO T'HO PERDIS: Posa'm una burger i un ficus: així és el primer bar botànic de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, ​​amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat