Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'espectacular ballet sobre Frida Kahlo, ara gratuït i en streaming

Gorka Elorrieta
Escrit per
Gorka Elorrieta
Publicitat

Made in England però no cal saber anglès. Això és ballet, amics. Ballet d'un virtuosisme i una gamma cromàtica que us deixaran enganxats a la pantalla. Com no el podem veure en directe, millor a través de la tele que de l'ordinador. 'Broken wings' és una producció del National Ballet anglès i s'estrenarà gratuïtament aquest dimecres al seu canal de Youtube. La coreografia, que narra la vida i utilitza l'art de la gran Frida Kahlo, la signa Annabelle Lopez Ochoa i té a Tamara Rojo com a ballarina principal.

Tamara Rojo, canadenca de pares espanyols, va formar part de la companyia de Víctor Ullate, va saltar al The Royal Ballet i és ara la directora artística d'aquesta prestigiosa institució que es va fundar a mitjans del segle XX. Al costat d'esquelets i coloristes ocells, representant a Diego Rivera, sobre l'escenari també hi haurà el ja llegendari ballarí Irek Mukhamedov.

La peça, que podreu veure íntegrament i de manera gratuïta només durant 48 hores (apunteu la data de l'inici de la retransmissió: 22 d'abril), és la primera d'una sèrie que han cridat #WednesdayWatchParty. Una iniciativa de la qual només es coneix l'obra que el succeeix el dimecres següent: 'Dust', del molt reconegut coreògraf  Akram Khan.

NO T'HO PERDIS: Grans obres en streaming i gratis!

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat