Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Robert Lewandowski i Karim Benzema, els caganers protagonistes del 2022
Foto: caganer.com

Lewandowski, Gerard Romero, Eleven... aquests són els nous caganers del Nadal 2022

Futbolistes, músics, polítics i personatges de ficció com Gandalf se sumen a les 40 noves figuretes d'aquestes festes

Jon Ibarz
Escrit per
Jon Ibarz
Publicitat

"Hi ha alguna cosa que no em convenç del meu pessebre i no sé què és...", ja t'ho diem nosaltres: al teu pessebre li falta un davanter polonès amb bon joc aeri i sobretot, molt de gol. Potser Robert Lewandoswki no està disponible per ajudar-te amb la decoració de Nadal, però el que sí que pots fer és comprar un caganer del 9 del Barça i posar-lo on tothom pugui veure'l. Si aquesta opció no et satisfà, no pateixis perquè el catàleg de figuretes de caganer.com d'aquest any està ple de possibilitats: Benzema (amb pilota d'or inclosa, pels més fanàtics), Aitana Bonmatí, Lady Gaga, Harry Styles, Camilo, Broncano, Zelenski, Feijóo i l'streamer Gerard Romero de Jijantes FC (339 mil seguidors a Twitch), formen part dels 40 nous models de figuretes d'aquest 2022. I tot això, sense comptar amb els personatges de ficció! Si t'agrada Stranger Things (Eleven), Dr. Strange, The Mandalorian o Dragon Ball Z (Vegeta), trobaràs el que busques. 

Lewandowski, Benzema, Vegeta, Dr. Strange i The Flash
Foto: caganer.com

Els germans Marc i Sergi Alós són la segona generació d'escultors i junts encapçalen el projecte de caganer.com, iniciat per la seva mare, Anna Maria Pla, el 1992. Aquest any, l'empresa gironina ha ampliat també la seva oferta de figuretes de diferents oficis: lampistes, director i directora d'orquestra, violinista i violoncel·lista. Però no s'ha quedat aquí; caganer.com ha inclòs en el seu catàleg peces d'escacs (peó, torre, alfil, reina i cavall) que et faran repensar sobre totes les coses que podrien ser caganers. 

40 noves figuretes de caganer.com
Foto: caganer.com

NO T'HO PERDIS: Així seran els nous llums de Nadal de Passeig de Gràcia

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat