Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

LG crea una mascareta electrònica connectada al mòbil i amb sistema antibaf

La bateria té una durada màxima de 8 hores i elimina gairebé un 98% dels virus, segons l'empresa

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

L'últim any no ha deixat de sorprendre i el 2021 pot convertir-se encara més distòpic i futurista. El sector de les mascaretes és un dels que més ha evolucionat des que va esclatar la pandèmia, però ara ha anat un pas més enllà. L'empresa sud-coreana LG ha posat a la venda una mascareta electrònica –Puricare Air Purifying Mask– que purifica l'aire i elimina un 97,3% de virus i un 93% de bacteris amb els filtres HEPA dels que disposa, segons afirma l'empresa.

Encara que a primera vista sembli un artefacte molt aparatós, el seu pes és només de 126 grams i s'adapta a qualsevol rostre per evitar la manipulació del producte i dotar a l'usuari d'una major protecció. Un altre element molt atractiu –que de ben segur ho agrairan els que portin ulleres– és l'efecte antibaf. Acomiadeu-vos dels vidres entelats i de les complicacions per col·locar correctament la mascareta. 

Mascareta electrònica LG
Foto: LG

Tecnologia intel·ligent

La bateria pot durar fins a 8 hores depenent de l'ús que se li doni a la mascareta, ja que existeix l'opció de controlar la velocitat dels ventiladors segons el nivell de respiració que es necessiti en cada cas. Una bona opció per deixar enrere la sensació d'ofec pujant escales o anant de pressa. 

Totes aquestes característiques poden ser complementades amb una funda que higienitza la mascareta i que a través d'una aplicació mòbil es pot controlar l'estat del producte i el manteniment dels filtres. Si voleu obtenir informació més específica, doneu-li una ullada a la seva pàgina web

NO T'HO PERDIS: On comprar mascaretes de tela amb dissenys originals 

Últimes notícies

    Publicitat