Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Habitació de la Rabia: destrossa tot allò que vulguis i desfoga't!

Una empresa de lleure ofereix aquesta experiència de descompressió destructiva a Vilanova i la Geltrú

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Entrar amb un bat de beisbol a l'habitació i arrasar-ho tot: a l'estil de Tony Soprano o d'una 'rockstar' setantes en mode demolició d'hotel. Aquesta és una fantasia que tothom ha tingut alguna vegada (o diverses vegades al dia!). Ara és possible satisfer-la: Axerum, una empresa d'experiències d'oci a Vilanova i La Geltrú, ofereix L'Habitació de la Ràbia, un entreteniment que els usuaris defineixen com a “gratificant” i “catàrtic”.

Has tingut un mal dia a la feina? Proveït d'un objecte contundent, com per exemple un bat de beisbol, una barra de ferro o una pota de cabra (Axerum recomanen això darrer, que el bat es trenca aviat), entres a una habitació i et carregues a hòstia neta tot allò que trobis, per així alleujar la teva justa ira. Amb tota la força del món, però amb certes garanties de seguretat: s'està en un entorn controlat i supervisat i els participants assisteixen a una sessió informativa de seguretat, i se'ls proveeix d'un casc i una granota de treball. Sentit comú: no hi vagis amb xancleta hawaiana.

La Habitación de la Rabia
Foto: AxerumLa Habitación de la Rabia

¿Teniu un xic de mala llet? Per 30 euros et pots carregar una vintena llarga de plats i ampolles. ¿Crema dins teu tu un volcà a punt d'esclatar? Per 40 euros als plats s'afegeixen dos objectes mitjans, per l'estil de monitors d'ordinador. ¿Ets el cosí de l'Increïble Hulk? Apoquina 60 eurots i tindràs a disposició del teu rampell 'berserkr' 20 objectes petits i dos grans, que segons el dia... Fins i tot pot ser una nevera!

Les possibilitats de diversió no són infinites, però sí molt abundants: el públic hi és benvingut, i t'hi pots emportar la mama o el gos perquè et vegin perdre els papers rere del vidre de seguretat. Aquesta experiència –que també ofereix un servei de tir de destrals– és ideal per celebrar els aniversaris (no pots portar ni menjar ni beguda, però sí el pastís i les espelmes. Ells et posaran plats –sencers– de cortesia. I sí: pots portar de casa allò que et faci il·lusió destrossar, com aquell 'pongo' de merda que et va regalar un amic traïdor, o una foto del teu ex.

NO T'HO PERDIS: Els millors Room Escape de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.  

Últimes notícies

    Publicitat