Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Lidl llança una col·lecció de màscaretes infantils reutilitzables
Mascaretes de colorins 'high tech' per al nen i la nena
Foto: Lidl Mascaretes de colorins 'high tech' per al nen i la nena

Lidl llança una col·lecció de màscaretes infantils reutilitzables

Costen 1,5 euros la unitat i són repel·lents a l'aigua

Advertising

El gran maldecap de tres quartes parts de la població és l'imminent retorn a l'escola dels seus fills. Bé, una petita ajuda: Lidl estrena una col·lecció de màscares infantils reutilitzables –a 1,5 euros la unitat– perquè la tornada a l'escola es faci una mica menys pesada i gris per als petits de la casa.

Aquestes màscares compten amb la tecnologia Bionic ® eco, un repel·lent ecològic respectuós amb el medi ambient aplicat als teixits perquè es tornin repel·lents a l'aigua, d'una manera similar a com repel·leixen l'aigua les plomes d'un ocell. I resulten molt més ecològiques que les mascaretes d'un sol ús: després de la rentada, conserven totes les seves propietats impermeables gràcies a la seva doble capa: el material exterior és de 100% polièster i l'interior és de 100% cotó transpirable.

Les màscares es presenten en paquets de dues unitats per només 2,99 euros, a 1,5 euros la unitat, en una talla única, fins a 6 models diferents i es podran adquirir a partir del dijous 3 de setembre a totes les botigues Lidl d'Espanya i a Lidl.es.

NO T'HO PERDIS: On comprar mascaretes de tela amb dissenys originals

Share the story
Últimes notícies
    Advertising