Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Límits a l’aire condicionat i la calefacció: la nova mesura del Govern espanyol per estalviar energia

Aquesta mesura s'aplicarà als espais públics i farà que l'aire condicionat no pugui tenir temperatures inferiors a 27 graus

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Limitar la temperatura dels aires condicionats i les calefaccions: aquesta és una de les mesures que el Govern espanyol aprovarà per estalviar energia. Aquesta tarda es preveu que s’aprovi un paquet de mesures urgents d’eficiència energètica, entre les quals hi ha l’establiment de topalls de temperatura en els aires condicionants i calefaccions dels espais públics. 

Concretament, la temperatura de l’aire condicionat no podrà ser de menys de 27 graus i la calefacció no podrà superar els 19 graus. Aquests límits s’aplicaran als transports públics, centres de treball, comerços i negocis oberts al públic, sempre que sigui tècnicament possible. 

Es preveu que la mesura entri en vigor de manera immediata, tot i que haurà de ser convalidada pel Congrés dels Diputats en un màxim de 30 dies, ja que es tracta d’un decret. Amb aquest Real Decret Llei, Pedro Sánchez pretén complir amb els topalls fixats per la Comissió Europea pel que fa a l'estalvi energètic, i que esperen reduir en un 15% el consum total de gas dels vint-i-set, per fer front al bloqueig a Rússia i assegurar-se que hi hagi gas per l'hivern.

No t'ho perdis: Els millors plans per fer a l'estiu a Barcelona

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat