Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Llogar un cinema per jugar a videojocs amb els amics ja és possible a Barcelona

Ja es pot reservar una sala Cinesa per a vint persones i connectar la consola al projector durant dues hores i mitja

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

No en tens prou amb la pantalla de casa? Necessites una experiència XXL quan jugues amb els amics? Ara podràs llogar un Cinesa amb vint amics, connectar la teva consola al projector i jugar-hi durant dues hores i mitja, amb crispetes i refresc inclosos. 

La diversificació que Cinesa està fent de les seves sales –l'any pandèmic ha estat molt dur per les exhibidores– ha fet que el món dels videojocs arribi a la pantalla gran. Ho fa a través del  Cinesa Pack Gaming, que es ven a les botigues físiques Game i a la seva pàgina web, un paquet que surt a compte si el divideixes entre els vint amics, ja que costa 250 euros per a un Cinesa normal i 275 euros per a un Cinesa LUX (de moment no disponible a Barcelona). Si sou més, es poden afegir persones a un preu de 12,50 i 13,75 euros cadascuna, respectivament. 

A Barcelona, es poden reservar les sales Cinesa de La Maquinista, Diagonal, Diagonal Mar i Som Multiespai, de dilluns a dijous (excepte els festius i vigílies de festius) i durant les vacances escolars només als matins, tot i que es pot demanar disponibilitat d'horaris no inclosos.   

NO T'HO PERDIS: Les 13 millors minisèries per veure d'una tongada

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Ciutats del futur

    Últimes notícies

      Publicitat