Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Observatori Fabra imparteix un curs express per 'graduar-se' en meteorologia

El programa consistirà en set sessions de 90 minuts a través de xerrades, debats i anàlisi audiovisuals

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Quantes vegades t'has preguntat quin temps farà avui per saber com desplaçar-te o fins i tot per saber què posar-te? Segur que diverses. Actualment la tecnologia ens ha brindat molts avenços, entre ells, fer més fiables les prediccions meteorològiques. Si alguna vegada de nen t'has posat davant la televisió informant sobre el temps i t'ha despertat la curiositat de voler fer-ho, aquesta és la teva oportunitat.

L'Observatori Fabra impartirà a partir del 28 d'octubre un curs exprés de 12 hores per a 'graduar-se' en meteorologia. Aquesta innovació educativa la proposa Sternalia, una productora d'esdeveniments culturals, científics i gastronòmics, amb l'objectiu de conèixer els conceptes bàsics de la meteorologia i la climatologia. Aquest curs consistirà en set sessions de 90 minuts cadascuna, en què a través de xerrades audiovisuals, debats i anàlisi del temps, els alumnes podran ser coneixedors de com es duen a terme les prediccions i en què es basen per intentar posar-les després en pràctica.

Organitzat per la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (RACAB), el curs anirà de la mà d'especialistes com Alfons Puertas Catro, Jordi Mazón i Marcel Costa, els qui ensenyaran als alumnes com ser un bon meteoròleg. A més, hi haurà una vuitena sessió, en la qual els participants es 'graduaran' i podran fer una visita guiada per les instal·lacions de l'Observatori Fabra per entendre la seva història i les diferents seccions científiques.

Quins dies són i quant val?

Les sessions seran els dies 28 d'octubre, 4, 11, 18 i 25 de novembre i 2 i 9 de desembre. L'horari serà de 19.30 a 21 h i té un cost de 88 €

Fabra i Coats
© Irene Fernández

NO T'HO PERDIS: Els fenòmens astronòmics més impactants que veurem en 2020

Últimes notícies

    Publicitat