Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Lucciano's, la millor gelateria de l'Argentina, obre a Barcelona (i sembla una estació espacial)

La 'Gelatto Station BCN' de Lucciano's és la primera botiga d'aquesta marca a Espanya

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si passeges pel centre de Barcelona i et sembla veure una estació espacial amb astronautes a dins, no t'has tornat boig: ets davant de la nova botiga de Lucciano's, la millor gelateria de l'Argentina que ha obert el seu primer local a Barcelona. Situat al número Rambla Catalunya amb Gran Via, la botiga es diu 'Gelatto Station Barcelona' i recrea el disseny, la llum i l'ambient d'una estació espacial.


La botiga de Barcelona és al número 17 de Rambla Catalunya i és el primer local que Lucciano's ha obert a Espanya: compta amb 18 treballadors i ha requerit una inversió de més de 600.000 euros. Ara, l'empresa argentina prepara l'obertura de nous establiments a Màlaga i Madrid. 

Gelatto Station Barcelona
Lucianno'sGelatto Station Barcelona

El 2019, Lucciano's va aconseguir el premi al Millor Gelat Artesà de Buenos Aires. Per tant, la marca és coneguda pels seus gelats artesanals, encara que també destaca pels seus 'icepops', gelats d'estil 'polo' amb diferents formes i sabors. Entre els gelats artesanals de Lucciano's, els més famosos són els diferents sabors de xocolata –sobretot el gelat de xocolata amarga d'origen belga al 72%–, que es poden combinar amb avellanes o dolç de llet, i altres sabors.

La marca també és coneguda pel gelat de dolç de llet, una crema molt popular a Argentina que a Lucciano's es combina amb brownie, bombó d'avellanes o 'alfajores'. També tenen gelats cremosos, de sabors afruitats, i opcions 100% veganes com el gelat Xocolata Mare o el Gran Avellano. 

Gelatto Station Barcelona
Lucianno'sGelatto Station Barcelona

Un altre dels aspectes que més defineix la marca són els 'Icepops' de diferents sabors i formes originals. Destaquen els de 'cheescake' i maracujà, així com els de l'edició especial de 'La Casa de Papel' que estan recoberts amb xocolata daurada. Però els més famosos són els gelats en forma de Minion que són exclusius de Lucciano's, ja que és l'única marca que té els drets d'Universal Pictures per produir un geleat amb l'aparença d'aquest personatge.

La marca, fundada per Daniel i Christian Otero el 2011 a la ciutat de Mar del Plata, Buenos Aires, compta ja amb 59 botigues a Argentina, 2 a Uruguai, 3 als Estats Units i una a Roma. Cadascuna de les seves botigues és especial i amb un disseny diferent, amb el que volen oferir al consumidor una experiència completa que no es pot trobar a qualsevol altra gelateria. 

Gelatto Station Barcelona
Lucianno'sGelatto Station Barcelona

NO T'HO PERDIS: Els millors gelats de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat