Les millors gelateries de Barcelona

Gelats de tots els gustos i colors per refrescar-vos de la calor
Per Time Out
Advertising
Botigues

Vioko

icon-location-pin La Barceloneta

Amb un interiorisme més proper a una botiga de roba exclusiva que a una geladeria, a Vioko s'hi poden trobar més de 50 sabors de gelats, alguns de realment sorprenents. Whisky amb nous, Mojito, Crema Catalana, Tiramisú...aquests son alguns dels sabors que podeu tastar. A l'hivern també tenen delicadeses de xocolata i pastisseria.

Restaurants

Sirvent

icon-location-pin Sant Antoni

Des de 1920, "el respecte al sabor i a la metodologia tradicional" s'ha convertit en la millor publicitat d'aquest local especialitzat en orxata, gelats i torrons, que també ofereix granissats de llimona, cafè o maduixa, i batuts de fruita amb gelat. La cua de persones que esperen fora de l'establiment dóna fe de la qualitat dels seus productes. Un autèntic clàssic dels estius a Barcelona.

Advertising
Restaurants, Gelateries

Belgious

icon-location-pin Sant Martí

Amb més de 30 sabors, aquesta gelateria pot presumir de fabricar els seus gelats amb el millor producte: el de mango el fan amb mango de Goa, el de pistatxo amb festucs d'Iran. Ells en diuen gelats d'alta definició perquè porten poc aire i molt producte. Fins i tot tenen un gelat de canabis.

Restaurants, Gelateries

Bodevici

icon-location-pin Gràcia

La primera gelateria ecològica fabrica tots els seus gelats amb llet de vaca ídem, i sobretot amb fruita que no ha estat tractada amb cap química. Potser el seu gelat de fruita no és de color vermell radioactiu, però el seu sabor marca la diferència. Tenen gelats com el de crema catalana, o el de xocolata negra, tot un èxit.

Advertising
Restaurants, Gelateries

Delacrem

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Massimo Pignata va deixar la seva Itàlia natal per obrir aquesta gelateria artesanal a l’Eixample. Els seus gelats estan fets amb ingredients purs, 100 % naturals, tal i com els seus avis piemontesos haurien volgut. Si preferiu menjar i beure calent, probeu el cafè i acompanyeu-lo dels dolços del dia, elaborats pel Massimo.

Restaurants

Gelaaati di Marco

icon-location-pin El Gòtic

Possiblement una de les millors gelateries italianes de la ciutat. Ofereixen una gran varietat de sabors, i tots els seus productes, inclosos els canolis sicilians (3 euros la peça) estan elaborats amb ingredients naturals, sense colorants ni conservants. Vaja, el paradís dels amants dels dolços saludables. Viva l’Italia!

Advertising
Restaurants, Gelateries

Amorino

icon-location-pin El Gòtic

Aquesta gelateria de pares italians va néixer el 2002. Els gelats s'elaboren amb productes de la terra, amb un estil innovador però conservant la puresa dels seus ingredients. Tenen botigues per tot el món, fins i tot una a Nova York i a la Xina. Les cues de clients davant dels seus establiments en són una prova. A Barcelona de moment ens hem de conformar amb només tres.

Restaurants, Bars de sucs

Llagurt

icon-location-pin Gràcia

L’Íngrid Rahola i la Glòria Salomó són pioneres del iogurt gelat a Girona amb la posada en marxa de la cadena Llagurt. Ara, també contribueixen a aquesta tendència a Barcelona amb la inauguració d’un establiment a Gràcia. La seva singularitat: la base del iogurt gelat de la casa és la llet de vaca ecològica acabada de munyir. El resultat és una textura cremosa amb el punt àcid just.

Advertising
Restaurants

El Tío Che

icon-location-pin Sant Martí

Una de les millors orxates de Barcelona –a més de llet merengada, aigua de civada, gelats artesans...– que es pot degustar en la rotonda més bonica de la Rambla del Poblenou, davant del Casino de l'Aliança. Aquesta casa centenària es va traslladar al seu emplaçament actual perquè una bomba de la guerra civil va enfonsar l'anterior botiga.

Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com