Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Luis Fonsi
Foto: Shutterstock

Luis Fonsi, el cantant de 'Despacito', actuarà aquest estiu a Barcelona

L'artista porto-riqueny s'afegeix al cartell de 'Les nits de Barcelona' al costat de Juanes, Luz Casal, Sopa de Cabra i molts més

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El bon temps ja està aquí i amb ell també donem per inaugurada la temporada de festivals. Aquest mes d'abril ja tenim reservades les dates per gaudir de la música en directe a la ciutat: en uns dies, el 6 d'abril, la Telecogresca 2024 donarà el tret de sortida al Parc del Fòrum; tres dies després serà el torn del Mutek 2024; i el 13 d'abril Les Kol·lontai seran les encarregades d'inaugurar la nova edició del Barnasants 2024. Els festivals no s'acomiadaran fins que acabi l'agost i un dels que no us podeu perdre és Les Nits de Barcelona, que ara ha confirmat un nou artista.

El festival omplirà de música els jardins del Palau de Pedralbes durant tot el mes de juliol i al seu cartell ara també s'ha afegit Luis Fonsi, el cantant de 'Despacito'. El porto-riqueny actuarà el 25 de juliol, un concert on presentarà el seu pròxim àlbum d'estudi 'El Viaje' i que formarà part de la seva gira '25 años tour'. A més de celebrar un quart de segle sobre els escenaris, l'artista presentarà el seu darrer treball amb cançons amb noms de ciutats d'arreu del món que han estat importants per ell. Segons ha confirmat Fonsi, 'El Viaje' inclourà col·laboracions amb Omar Montes, Laura Pausini i Carlos Vives, entre d'altres.

Les Nits de Barcelona festival
Foto: Instagram / @nitsbarcelonapedralbes

Fonsi s'afegeix al cartell de Les nits de Barcelona al costat de Pretenders, Juanes, Patti Smith Quartet, Rumours of Fleetwood Mac, Luz Casal, Sopa de Cabra, Vanesa Martín, Joan Dausà, Taburete, El Kanka, Mika, Diana Krall, Simple Minds, Mag Lari, Rufus Wainwright, Mikel Izal i Passenger, i tanca la programació amb 18 artistes confirmats.

Un festival amb música i gastronomia

L'esdeveniment organitzat pel Grup Clipper's tornarà a oferir, per segon any consecutiu, una zona gastronòmica dins d'un espai 'village' als mateixos jardins del Palau de Pedralbes. L'oferta inclourà diversos noms coneguts del sector de la restauració barcelonina, així com animacions i espectacles visuals. Si voleu assistir-hi, les entrades per a tots els concerts ja estan disponibles a la pàgina web del festival.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat