Notícies

Maná actuarà a Barcelona el 2024 amb un concert que repassarà els seus 40 anys d'història

El grup passarà per la ciutat sis anys després amb la seva nova gira 'Mèxico lindo y querido tour'

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Manà
Foto: Juan Botero
Publicitat

Barcelona acollirà el concert del que està considerat el grup de rock en espanyol més influent del món. Maná passarà per la ciutat el 9 de juny de 2024 amb un concert multitudinari al Palau Sant Jordi. El grup mexicà tornarà sis anys després amb la seva gira internacional 'Mexico lindo y querido tour', amb un espectacle de dues hores que repassa els seus èxits més coneguts del grup com 'Oye mi amor', 'Amor clandestino' i 'Clavado en un bar', entre d'altres.

Manà
Foto: Juan Botero

La gira homenatjarà els seus 40 anys sobre els escenaris i, a més de les dates fora de l'Estat, farà nou parades a Espanya: Barcelona, València, Múrcia, Fuengirola (Màlaga), A Corunya, Bilbao, Madrid, Las Palmas de Gran Canaria i Chiclana de la Frontera (Cadis) durant els mesos de juny i juliol de 2024. El tour està produït per Live Nation i tancarà el 2023 amb 38 dates que ja han penjat el cartell d'entrades esgotades, inclòs el concert a Los Àngeles, la seva ciutat de residència.

Com aconseguir entrades?

Les entrades ja están a la venda i es poden aconseguir a les pàgines web de Taquilla.com, Live Nation, Ticket Master i El Corte Inglés.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat