Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Manà
Foto: Juan Botero

Maná actuarà a Barcelona el 2024 amb un concert que repassarà els seus 40 anys d'història

El grup passarà per la ciutat sis anys després amb la seva nova gira 'Mèxico lindo y querido tour'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona acollirà el concert del que està considerat el grup de rock en espanyol més influent del món. Maná passarà per la ciutat el 9 de juny de 2024 amb un concert multitudinari al Palau Sant Jordi. El grup mexicà tornarà sis anys després amb la seva gira internacional 'Mexico lindo y querido tour', amb un espectacle de dues hores que repassa els seus èxits més coneguts del grup com 'Oye mi amor', 'Amor clandestino' i 'Clavado en un bar', entre d'altres.

Manà
Foto: Juan Botero

La gira homenatjarà els seus 40 anys sobre els escenaris i, a més de les dates fora de l'Estat, farà nou parades a Espanya: Barcelona, València, Múrcia, Fuengirola (Màlaga), A Corunya, Bilbao, Madrid, Las Palmas de Gran Canaria i Chiclana de la Frontera (Cadis) durant els mesos de juny i juliol de 2024. El tour està produït per Live Nation i tancarà el 2023 amb 38 dates que ja han penjat el cartell d'entrades esgotades, inclòs el concert a Los Àngeles, la seva ciutat de residència.

Com aconseguir entrades?

Les entrades ja están a la venda i es poden aconseguir a les pàgines web de Taquilla.com, Live Nation, Ticket Master i El Corte Inglés.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat