Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Manga Barcelona canvia d'ubicació i dates

L'esdeveniment de referència del manga i de l'anime vol créixer

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Notícies importants pels otakus: aquest 2022, l'esdeveniment barceloní que reuneix a tots els fans del manga i l'anime canviarà de dates i d'ubicació. L'edició d'aquest any del Manga Barcelona serà del 8 a l'11 de desembre a la Fira Barcelona Gran Via.

Segons ha explicat l'organització, fa 25 anys que va començar aquest esdeveniment, i no ha parat de créixer en nombre de visitants i expositors. Això ha fet que la Fira Barcelona Montjuïc, que ha acollit durant 10 anys el Manga Barcelona, hagi quedat petita. Així doncs, l'esdeveniment de referència de l'anime i el manga es trasllada als pavellons 4, 5 i 6 de la Fira Barcelona Gran Via, on podran aprofitar al màxim les seves capacitats.

A més, això ha obligat a canviar de dates per poder-ne garantir unes d'estables any rere any: si ara es feia aproximadament l'1 de novembre, les pròximes edicions giraran al voltant dels festius del 6 i 8 de desembre. 

NO T'HO PERDIS: 22 coses que passaran a Barcelona aquest 2022

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat