Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Marató de Star Wars als cines Cinesa

Escrit per
Laura Galve
Publicitat

Tic, tac. El compte enrere per veure l’última entrega de 'Star Wars, Episodio IX - L'ascens d'Skywalker' ha començat. Els fans de l’univers de George Lucas ja tenen el dijous 19 de desembre -data de l'estrena- marcat al cor. Però, aquella setmana no només serà recordada per l’arribada a la gran pantalla del nou fill de la saga, sinó per les de dues maratons de Star Wars que presenten els cines Cinesa del 18 al 19 de desembre, on es projectarà la franquícia al complet amb algunes sales de cine de la companyia obertes fins a les 72 hores seguides. Que la força us acompanyi!

La primera marató se celebrarà al Cinesa Manoteras (Madrid) i Cinesa La Maquinista (Barcelona), on es podran veure 9 capítols de la saga en versió original i sense subtítols. L'emissió serà de més de 20 hores de metratge, que començarà el dimecres 18 de desembre fins a l’endemà, coincidint amb la data de l’estrena del nou capítol de Star Wars a Espanya a les 19 h. 

D’altra banda, per aquells que no es vegin capaços d’aguantar tantes hores amb les parpelles obertes i que comencin a perdre’s entre les estrelles de la galàxia, Cinesa tindrà una versió més reduïda de la marató. La companyia oferirà el dijous 19 de desembre a partir de la 13 h en tots els seus cines espanyols, els tres últims episodis de Star Wars que podreu escollir entre la versió original amb subtítols i la doblada. 

Aquesta experiència, però, no podria arribar a completar-se sense el factor beguda i menjar. És per això que Cinesa donarà un menú especial pels més cinèfils, el perfecte combinat per un dia de cine: crispetes gegants, un refresc d’un litre, un cubell metàl·lic i un got, els dos tematitzats per Star Wars. També, els assistents rebran un foto-llibre d’edició limitada que inclou fotografies dels millors moments de les pel·lícules, i que s’entregarà de manera gratuïta per la compra del Menú Fan. A més, pels valents que hagin comprat les entrades per la marató de les 9 hores o la dels tres episodis (el VII, VIII i IX) adquirides online en la web de Cinesa o en la App dels cines, la companyia els regalarà un clauer amb la figura de BB-8.

NO T'HO PERDIS: Ja pots veure el tràiler definitiu de 'Star Wars. L'ascens d'Skywalker.

Últimes notícies

    Publicitat