Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mario Bros et porta a casa amb el Google Maps

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Deixa d'imaginar un senyor amb accent italià del Clot, disfressat de Mario Bros i pujat sobre un 'kart'. Sabem que aquesta idea no agradaria a la majoria dels fans del videojoc més famós dels anys 80. En canvi, la idea brillant que ha tingut Nintendo per retre un homenatge al fontaner amb bigoti et deixarà els ulls com a taronges (perdó, com a monedes d'or).

Amb l'objectiu d'acostar encara més l'estrella de Nintendo als seus seguidors, el passat 10 de març la companyia es va inventar el 'Mario Day'. Una decisió que va sorprendre fins i tot als mateixos fans de la saga. Que punyetes se celebra el 10 de març, si Mario Bros va néixer un altre dia de l'any 1983? La resposta només la tenia Nintendo i per rebuscat que pugui semblar, era tan simple com que el mes de març comença per les lletres 'MAR' que, a la vegada, unides al dia 10 formen la paraula 'MAR10'. Sí, nosaltres també pensem que no pot ser més 'freak', però ens encanta!

Nintendo per portar a terme l'acció compta amb el buscador per excel·lència Google Maps, on des del 10 i fins al dissabte 17 març pots activar una opció que et permet arribar al destí desitjat acompanyat de Mario Bros. Desapareix la insípida boleta blava que t'indica el lloc on et trobes per un Mario pujat a un 'kart'. Pura genialitat que només es pot activar amb l'opció cotxe del Maps, fiques un destí i li dónes a un botó on hi surt el mític signe d'interrogant del joc. Comença el joc o el viatge (fica-hi imaginació!) al missatge de "Oh Yeah! Mario Time" i de sobte apareix el nostre fontaner favorit.

Mario Bros

Ja tenim un motiu més per estimar el que possiblement és el personatge més simpàtic i entranyable de la història dels videojocs. Afanya't perquè tens fins aquest dissabte per portar de copilot a Mario Bros i fer del camí a casa tot un videojoc!

Últimes notícies

    Publicitat