Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mascaretes gratis al metro: on trobar-les i on fer-les servir

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Dimarts 14 i dimecres 15 d'abril, les persones que poden tornar a la feina i fer servir el de metro de Barcelona rebran de forma gratuïta una mascareta. El repartiment d'un mig milió de mascaretes, per part de personal de les associacions de voluntaris de Protecció Civil i de la Creu Roja, només es farà des de les 6.30 i fins a les 12 hores.

Les autoritats recomanen portar mascareta tant dins dels vehicles com a les estacions, parades i passadissos i mantenir una distància de seguretat amb els altres usuaris. També són recomanables els guants. A la sortida, cal rentar-se bé les mans amb aigua i sabó o amb un gel hidroalcohòlic de seguida que es pugui.

La llista d'estacions on es farà entrega d'aquestes mascaretes és aquesta: 

- A Barcelona, a les estacions d'Espanya (L1, L3), Catalunya (L1, L3), Arc de Triomf (L1), Clot (L1), La Sagrera (L1, L5), Fabra i Puig (L1), Sants Estació (L3, L5), Passeig de Gràcia (L3, L4), Diagonal (L3, L5), Vall d'Hebron (L3, L5), Ciutadella (L4), Guinardó-Hospital de Sant Pau (L5), Hospital Clínic (L5), Sant Pau- Dos de Maig (L5). 

-Badalona: Llefià (L10 Nord), Gorg (L10 Nord) i Pep Ventura (L2). 

- El Prat de Llobregat: El Prat Estació (L9 Sud). 

- Santa Coloma de Gramenet: Fondo (L1, L9 Nord), Santa Coloma (L1). 

- Cornellà: Cornellà Centre (L5)

- Esplugues: Can Vidalet (L5)

- L'Hospitalet: Hospital de Bellvitge (L1), Avinguda Carrilet (L1), Rambla Just Oliveras (L1), Torrassa (L1), Santa Eulàlia (L1), Collblanc (L5), Pubilla Cases (L5). 

NO T'HO PERDIS: Iniciatives solidàries per afrontar la crisi sanitària a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat