Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Massatges relaxants (i estimulants) a Barcelona

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Estressada? Cansat? Amb ganes d'alguna novetat i alegria vital? El concepte massatge no són momés les dures mans del quiropràctic al treure't un nus a l'esquena o el 'toqueteo' d'uns minuts de la teva parella quan li reclames una mica d'atenció. Els massatges són tot un art i gaudir-ne a Barcelona està al teu abast.

Massatges romàntics en parella

Al Thai Spa Massage de Passeig de Gràcia tenen fama pels seus massatges de dos en dos. En tenen dos tipus: el massatge aromàtic en parella i un premium amb jacuzzi. Aquest massatge, fet en dues lliteres en una mateixa sala, està basat en tècniques ancestrals del sud-est asiàtic, un ritual sensorial de tacte i olis especials per viure en parella i que pot acabar, si us ve de gust, en una dutxa. Hi trobareu professionals thai i unes instal·lacions i tracte immillorable, que així corroboren les experiències dels usuaris, que en parlen meravelles! Si a vosaltres l'experiència també us emociona, que sapigueu que l'empresa s'ha empescat tractament 'deluxe' i un dia especial thai per a romàntic/ques. Això sí, prepareu la cartera.

Massatges amb ànima calenta

Uns pro dels massatges són els experts tàntrics. Ja us hem parlat en més d'una ocasió d'aquesta filosofia de vida i sexual però avui ens endinsem en una de les tècniques que millor se'ls dona fer: els massatges. Dins del tantra és famós el massatge tàntric de Cachemira, una dansa entre cossos, hereva de la dansa meditativa Tandava. Aquesta fascinant manera de moure el cos prové del nord de l'Índia i té més de 5.000 anys. Aquest massatge, també conegut com a 'ioga del tacte', fusiona la respiració profunda i la meditació amb el moviment de l'energia sexual a través de la dansa cos a cos. És un massatge explícitament eròtic, que pretén activar tots els sentits i la consciència plena del cos per obrir nous espais de percepció i plaer. Uns dels practicants d'aquesta tècnica fou el gurú Osho -sí, el de la secta de l'amor-, que citava "quan facis un massatge, només fes-lo, no pensis. Sigues els teus dits i les teves mans, com si tot el teu ser, tota la teva ànima, només fos dits". Dir-vos que aquest tipus de massatges no us el faran: els heu d'aprendre a fer. El mestre a la ciutat es diu Sergio Fosela. La mestressa, Amerai Carrera.

 NO T'HO PERDIS: 48 idees per gaudir del sexe a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat