Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mercadona vendrà mascaretes
FOTO: Shutterstock

Mercadona anuncia un nou horari a tots els establiments de l'Estat

La cadena de supermercats tancarà abans perquè acaba la campanya d'estiu a totes les seves botigues

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A l'estiu molts comerços allarguen el seu horari de tancament. El sector de l'alimentació és un dels que ho fan més sovint i els supermercats modifiquen els seus horaris durant la campanya d'estiu per adaptar-se, en moltes parts del territori, a l'afluència turística. Mercadona ha estat un dels que ha allargat les seves hores d'obertura, tot i que ha anunciat que, a partir d'aquest dilluns 28 d'agost, torna a l'horari habitual. La cadena de supermercats tornarà a obrir al públic de 9 a 21.30 h, en comptes de tancar a les 22 h com ho havia fet fins ara.

L'empresa ha assegurat que tornarà a obrir de manera ininterrompuda en el seu horari usual a les 1.627 botigues que té repartides per tot l'Estat. Malgrat que la modificació afectarà a tots els seus establiments, la cadena d'alimentació té un buscador de totes les botigues d'Espanya per consultar els horaris exactes de cadascun dels municipis on és present, tenint en compte els diumenges i els festius.

Mercadona és el supermercat més demandat a tot l'Estat Espanyol, seguit de Carrefour i Lidl, tot i que, a Catalunya, l'establiment d'alimentació millor valorat segons un estudi de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) és la cadena de supermercats catalana Esclat, amb 83 punts, seguida de Bon Preu, també catalana, amb 82 punts.

*Consulteu aquí l'estudi de l'Organització de Consumidors i Usuaris

NO T'HO PERDIS: Aquest és el millor supermercat per comprar pa (i també el pitjor)

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat