Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Another Moon / Llum BCN
Foto: Jochen Tack/Zollverein

El Llum BCN il·luminarà Barcelona el 2024 amb més de 40 instal·lacions artístiques

Aquesta edició se centrarà en la relació de l'obra amb l'espai públic i en la visibilització de les dones artistes aquest camp

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El barri del Poblenou es tornarà a omplir de llum i art amb la nova edició del festival Llum BCN. Entre els dies 2 i 4 de febrer, primer cap de setmana del mes, el barri acollirà una celebració on convergeixen els creadors i creadores dels àmbits de les arts visuals d'arreu del món. Amb Maria Güell com a directora artística i Juliette Bibasse com a curadora convidada, Llum BCN se centrarà en la relació de l'obra artística amb l'espai públic i en la visibilització de les dones artistes en aquest camp.

We Harvest Wind / Llum BCN
Foto: JANUS VAN DEN EIJNDEN

Aquesta edició, organitzada per l'Institut de Cultura, comptarà amb 13 instal·lacions artístiques professionals i unes altres 17 fetes per escoles d'arquitectura i disseny de la ciutat. A més, el festival tornarà a col·laborar amb l'entitat Poblenou Urban District, que afegirà una desena d'instal·lacions més a l'esdeveniment, i sumaran més de 40 en total.

La proposta de United Visual Artists

Un dels muntatges d'arts lumíniques més destacats s'instal·larà al DHub i es podrà visitar després de la finalització del festival fins al 17 de març. 'Patterns and recognitions. Una composició en tres parts de United Visual Artists' és una proposta comissariada per José Luis Vicente i Maria Güell i que està formada per tres obres: 'Silent Symphony', 'Vanishig Point', i 'Present Shock'.

United Visual Artists
Foto: United Visual Artists'Vanishing Point'

NO T'HO PERDIS: Nadal 2023 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat