Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
ebook
Photograph: Perfecto Capucine/Unsplash

Més d'un milió de llibres electrònics gratis durant dos mesos!

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

Si estàs aprofitant el confinament per cultivar-te amb lectura, si ja has repassat totes les teves prestatgeries de llibres i has devorat i rellegit totes les teves opcions, aquí arriben bones notícies.

Amazon i Kindle llancen l'oferta 'Amazon Kindle Unlimited', que permet, fins a finals d'abril, l'accés gratuït -la quota sense la promoció és de 19,98 euros per dos mesos- i sense restriccions a més d'un milió de llibres, revistes i audiollibres en qualsevol dispositiu. No cal tenir un compte a Amazon o en Kindle i és compatible amb PC, Mac, Android i iOS.

Podràs descarregar 10 títols directament al dispositiu que escullis a través de les apps gratuïtes de lectura de Kindle o Amazon. Pots triar entre novel·les de fantasia per reviure la infància, grans clàssics que tens pendents, i fins i tot llibres de cuina o manualitats per aprofitar el confinament i descobrir una habilitat nova. També pots xafardejar en l'oferta d'audiollibres i revistes.

Això sí, recordeu-vos de cancel·lar la subscripció quan acabin els dos mesos si només vols accedir al contingut gratis!

Agafa el teu dispositiu favorit -mòbil, tablet, ordinador, etc.-, una manta, una tassa de te i prepara't per submergir-te en la biblioteca 'online' més gran!

NO T'HO PERDIS: Òperes de Verdi, Mozart i Puccini gratis aquest abril

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat