Notícies

Més llibres i enviaments en menys de 24: així seran les noves botigues Abacus

La cooperativa Abacus estrena un nou model de llibreries amb la inauguració d’un nou establiment al centre de Barcelona

Publicitat

Les botigues Abacus donaran més protagonisme al llibre en els seus establiments i faran possible els enviaments en menys de 24 a qualsevol punt del país. Aquests són els canvis que Abacus instaurarà en les seves botigues a partir d’ara, una transformació que s’inaugura amb l’obertura d’una nova llibreria a Barcelona, al carrer de Còrsega 269 i que es consolidarà amb l’expansió de 15 llibreries arreu de Catalunya. 

Aquesta llibreria disposarà de més de 50.000 títols, 15.000 dels quals de literatura infantil i juvenil. El nou establiment també comptarà amb una agenda d’activitats diversa que inclourà la participació d’autors, editors, crítics i altres agents rellevants del sector.  

A més, durant el 2022 Abacus transformarà 15 establiments de les principals ciutats on la cooperativa és present: Vic, Sant Cugat, Girona, Badalona, Sabadell, Lleida, Tarragona, Manresa, Reus, Mataró, Terrassa i l’Hospitalet de Llobregat, i als barris de Fabra i Puig, Urquinaona i Sants a Barcelona. 

La nova estratègia de llibreries d’Abacus tindrà com a factor clau l’enviament de llibres en menys de 24 h des de qualsevol indret de l’Estat. Mitjançant la compra en línia, qualsevol persona podrà accedir a qualsevol llibre gràcies a la central logística de Vilanova del Camí, a l’Anoia, on es disposaran de més de 160.000 títols i on es procedirà a l’enviament, ja sigui al domicili del client o amb recollida l’establiment Abacus escollit. 

Per acabar de potenciar el vessant de llibreria de les botigues Abacus, el darrer punt d’actuació tindrà veure amb la selecció de personal. Amb l’objectiu de millorar l’atenció als lectors, Abacus vol disposar d’un equip de llibreters amb àmplia experiència i coneixement

NO T'HO PERDIS: ¡Participa a l'enquesta Time Out Index i digues com és realment Barcelona!

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat