Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Microsoft crearà a Barcelona un “hub” d’intel·ligència artificial

Barcelona és una de les vuit ciutats escollides per la companyia per desenvolupar aquesta tecnologia

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Microsoft ha escollit Barcelona per ubicar un hub dedicat a la recerca i desenvolupament en aplicacions d'intel·ligència artificial. L’empresa ho ha anunciat en un comunicat on s’explica que aquest nou centre formarà part de l'equip que lidera el vicepresident corporatiu de l'empresa als Estats Units, Jordi Ribas.

Actualment, el projecte es troba en una primera fase en la qual s’estan buscant una trentena d’enginyers i científics de dades per a contractar-los perquè s’incorporin al hub en llocs de treball especialitzats de l’enginyeria de programari, com la intel·ligència artificial, l’aprenentatge automàtic i l’aprenentatge profund. Ara bé, es preveu que el hub podria acabar donant un centenar de llocs de treball a la ciutat de Barcelona, de cara al futur. 

A més, segons la nota de premsa amb què la companyia ha fet l'anunci, el centre serà un dels 8 de la divisió que s’anomena WebXT (Web Experiences Team) és a dir, l'equip que s'ocupa d'analitzar i millorar l'experiència de l'usuari. Actualment, aquesta divisió té centres en ciutats com Londres, Munic i París, i hi treballen més de 5.000 persones.

NO T'HO PERDIS: Festes de La Mercè 2021: guia completa

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat