Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Opium Barcelona
Opium Barcelona

Milers d’universitaris americans celebraran l''spring break' a Barcelona

Oliver Heldes, Sigala i Joel Corry punxaran a la discoteca Opium per la novena edició del festival Springfest

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El primer cop que vaig sentir parlar del concepte 'spring break' com a un esdeveniment vinculat a la festa i no com unes vacances de primavera (la seva traducció literal), va ser quan vaig veure la pel·lícula de 'Spring breakers', protagonitzada per la Selena Gómez, la Vanessa Hudgens, l’Ashley Benson i en James Franco. No explicaré la pel·lícula, però sí que us diré que el que em va quedar claríssim és que 'spring break', pels universitaris americans, és sinònim de festa i disbauxa.

Des de sempre, aquests joves passaven aquestes vacances a l’estat de Florida, però sembla que ara els queda massa prop de casa, perquè han decidit travessar l’Atlàntic i celebrar aquesta tradició a Barcelona. I potser en té part de la culpa la discoteca Opium, que els ha temptat amb la novena edició de l'Springfest.

Del 29 de febrer al 2 de març, la discoteca ubicada al passeig Marítim es transforma en l’escenari d’un festival de música electrònica que oferirà tres dies de música ininterrompuda. El cartell compta amb diferents artistes de l’escena tecno i house internacional, i enguany és encapçalat pel DJ Oliver Heldens, que inaugura la festa, i pels artistes Sigala i Joel Corry, que punxaran els següents dies.

Oliver Heldens

Conegut per fusionar gèneres com el deep house, el future house i el tropical techno, aquest DJ neerlandès torna a Barcelona després de set anys. Ha treballat per grans festivals com el Tomorrowland, l’Ultra o Elrow, consolidant-se així com un gran referent del sector. 

Sigala

Aquest artista britànic va arribar a la fama el 2015 amb la seva cançó debut 'Easy love'. Tot i que també és reconegut per 'Lasting lover'. La seva música, que gira entorn l'EDM, el house i el dance pop, l’han portat a guanyar diferents senzills de platí.

Joel Correy

La cançó 'Sorry', amb la veu de Hayley May, van dur aquest britànic a la popularitat l’any 2019. Tan sols quatre anys més tard, ja compta amb cinc discos de platí i amb col·laboracions amb artistes com Charli XCX, Mabel i David Guetta.


Les entrades per l'Springfest 2024 ja estan disponbles al web d’Opium, i tenen un preu d’entre 20 i 40 euros, segons si s'hi vol anar només un dia o tots.

NO T'HO PERDIS: Els concerts més esperats a Barcelona el 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat