Notícies

Milers d’universitaris americans celebraran l''spring break' a Barcelona

Oliver Heldes, Sigala i Joel Corry punxaran a la discoteca Opium per la novena edició del festival Springfest

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Opium Barcelona
Opium Barcelona
Publicitat

El primer cop que vaig sentir parlar del concepte 'spring break' com a un esdeveniment vinculat a la festa i no com unes vacances de primavera (la seva traducció literal), va ser quan vaig veure la pel·lícula de 'Spring breakers', protagonitzada per la Selena Gómez, la Vanessa Hudgens, l’Ashley Benson i en James Franco. No explicaré la pel·lícula, però sí que us diré que el que em va quedar claríssim és que 'spring break', pels universitaris americans, és sinònim de festa i disbauxa.

Des de sempre, aquests joves passaven aquestes vacances a l’estat de Florida, però sembla que ara els queda massa prop de casa, perquè han decidit travessar l’Atlàntic i celebrar aquesta tradició a Barcelona. I potser en té part de la culpa la discoteca Opium, que els ha temptat amb la novena edició de l'Springfest.

Del 29 de febrer al 2 de març, la discoteca ubicada al passeig Marítim es transforma en l’escenari d’un festival de música electrònica que oferirà tres dies de música ininterrompuda. El cartell compta amb diferents artistes de l’escena tecno i house internacional, i enguany és encapçalat pel DJ Oliver Heldens, que inaugura la festa, i pels artistes Sigala i Joel Corry, que punxaran els següents dies.

Oliver Heldens

Conegut per fusionar gèneres com el deep house, el future house i el tropical techno, aquest DJ neerlandès torna a Barcelona després de set anys. Ha treballat per grans festivals com el Tomorrowland, l’Ultra o Elrow, consolidant-se així com un gran referent del sector. 

Sigala

Aquest artista britànic va arribar a la fama el 2015 amb la seva cançó debut 'Easy love'. Tot i que també és reconegut per 'Lasting lover'. La seva música, que gira entorn l'EDM, el house i el dance pop, l’han portat a guanyar diferents senzills de platí.

Joel Correy

La cançó 'Sorry', amb la veu de Hayley May, van dur aquest britànic a la popularitat l’any 2019. Tan sols quatre anys més tard, ja compta amb cinc discos de platí i amb col·laboracions amb artistes com Charli XCX, Mabel i David Guetta.


Les entrades per l'Springfest 2024 ja estan disponbles al web d’Opium, i tenen un preu d’entre 20 i 40 euros, segons si s'hi vol anar només un dia o tots.

NO T'HO PERDIS: Els concerts més esperats a Barcelona el 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat