Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Mira el clip de trap en català que condemna la cultura de la violació
Notícies / Música

Mira el clip de trap en català que condemna la cultura de la violació

Videoclip 'Una de cada tres' a Youtube
ANGELA Videoclip 'Una de cada tres' a Youtube

Tenim una nova estrena la setmana del 8M. La cançó 'Una de cada tres', barreja encertada de rap i trap, és una clara crítica a la societat masclista i una reivindicació en una setmana tan important. La cançó se centra, sobretot, en que hi ha milers de casos de violacions, però només en transcendeixen alguns.

En Fèlix i la Valeria, anomenats en conjunt Angela, reflecteixen la manera en què les dones víctimes de la violència masclista s'enfronten a ser qüestionades, obligades a justificar-se i a acceptar l'aïllament social. 'Una de cada tres' és un crit a les dones per dir-los que no estan soles, que no callin. La lletra és dura, però també necessària. 

ANGELA - 'Una de cada tres'

En Fèlix i la Valeria són una jove parella que havia fet vídeos per Escena25 i Time Out per recomanar les millors obres de teatre per als menors de 25 anys. La seva reaparició està carregada de crítica, aquesta vegada cap a la societat més masclista i repugnant.

NO T'HO PERDIS: Barcelona en femení i plural

 

Advertising
Advertising