Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Motomami': Rosalía anuncia nou disc per al 2022

L'artista de Sant Esteve Sesrovires ha posat data al seu llançament discogràfic més esperat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Com ja és tradició, Rosalía torna a jugar amb les seves xarxes socials per aixecar expectatives sobre la seva música. En aquesta ocasió, però no ho ha fet per anunciar nou single amb col·laboració estrella sinó per donar una notícia molt esperada en l'univers pop: el tercer àlbum de la de Sant Esteve Sesrovires apareixerà al 2022, i sembla que es podria titular 'Motomami'.

L'anunci va anar precedit d'una misteriosa instantània presa en una platja de Mèxic on sembla que gaudia d'uns dies amb la seva parella actual Rauw Alejandro, on els més espavilats van poder llegir la paraula 'Motomami' escrita a la sorra. És el títol del nou àlbum? Del primer single del nou àlbum? El que sí que sabem és que Motomami SL és l'empresa de representació d'artistes que gestiona la mare de la cantant, Pilar Tobella. 

Finalment, Rosalía ha penjat un vídeo de 15 segons amb un fragment de cançó on repeteix la paraula Motomami, sobre una base electrònica amb baixos gruixuts que pot recordar artistes experimentals com Arca. Al clip hi apareixen papallones, un element que també ha fet servir en forma d'emoji a les xarxes per anunciar el disc. 

View this post on Instagram

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

El tercer àlbum de Rosalía arribarà quatre anys després de l'aclamat 'El mal querer' (2018) i cinc després de 'Los Ángeles', el seu debut amb Raül Fernández 'Refree'. Pel camí, ens ha deixat uns quants singles amb col·laboracions d'artistes com Ozuna, Arca, Travis Scott, Bad Bunny, Oneohtrix Point Never i Tokischa. S'espera que aquest serà el seu llançament més internacional. 

NO T'HO PERDIS: Els concerts de la temporada a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.  

    

Últimes notícies

    Publicitat