Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Mulán' s'estrenarà finalment a Disney+ i serà de pagament

L'esperada adaptació del clàssic d'animació arriba el 4 de setembre

Sara Martínez
Escrit per
Sara Martínez
Publicitat

Després que l'estrena hagi estat posposada un parell de vegades a causa de la crisi sanitària, finalment, 'Mulán' s'estrenarà el pròxim 4 de setembre a Disney+. La pel·lícula, dirigida per Niki Caro i protagonitzada per Liu Yifei, donant-li vida a Mulán, és una adaptació en acció real de la versió animada de 1998, encara que, el nou film, es basarà més en la història xinesa del personatge, a més de que la història comptarà amb alguns girs inesperats amb els quals la versió animada no comptava. De fet, la nova Mulán és el primer remake que obté la classificació PG-13 als Estats Units, la qual cosa significa que conté escenes que no són apropiades per als menors de 13 anys.

L'exèrcit dels Huns encapçalat pel vilà Shun Yiu vol conquistar la Xina i per a impedir-ho, l'emperador crida a tots els homes de cada llar a les files per protegir l'imperi. Per part seva, Mulán viu en un llogaret i és filla única, però no consentirà que el seu pare, ancià i malalt, vagi a lluitar. D'aquesta manera, deixa enrere tots els seus plans de casar-se i es fa passar per un jove soldat per tal que el seu pare no hagi d'anar a la guerra.

Per veure la pel·lícula, s'haurà de pagar un accés premium especial de 21,99 euros, dins de la mateixa plataforma de Disney Plus, addicional a la subscripció mensual. En aquells països en els quals no opera Disney+ com, per exemple, la Xina, la pel·lícula es podrà veure als cinemes.

'Loyal brave blue' és cançó oficial del clàssic de Disney en acció real, interpretada per Christina Aguilera, que també interpreta la versió espanyola 'El mejor guerrero'.

NO T'HO PERDIS: Disney crea un nou personatge bisexual a la sèrie 'The Owl House'

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat