Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nadal a la plaça de Catalunya

Del 19 al 30 de desembre, la plaça de Catalunya acollirà més de 100 activitats gratis distribuïdes en franges horàries

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Aquest Nadal, tot Barcelona s’omplirà de plans increïbles perquè cap districte no es quedi sense gaudir com cal de l’esperit nadalenc. Però la festa no s’acaba als barris; al centre de la ciutat hi trobareu més oferta cultural per completar aquest Nadal amb activitats ben variades! I és que, aquest any, Barcelona estrena projecte i estrena Nadal, i és per això que ha comptat amb Oriol Martí Sambola, exdirector executiu de FiraTàrrega, com a director creatiu per fer possible una ciutat de Nadal repleta de possibilitats culturals. “La ciutat de Nadal arrenca amb un repte important com és el de generar per a la ciutat de Barcelona un model estable, sistèmic, explicable i de llarga durada”, explica el director creatiu. Dins d’aquest nou model de Nadal, la plaça de Catalunya serà l’escenari d’un bon grapat d’aquestes activitats.

Del 19 al 30 de desembre, hi trobareu 20 projectes culturals diferents en una graella de programació de més de 100 activitats, en diverses franges del dia i segmentades per públics, amb implicacions públiques, associatives, cooperatives i privades. I tot, seguint un relat nadalenc, amb un fons clàssic i una mirada moderna!


Les tres franges

Les activitats de la plaça s’han dividit en tres franges horàries: matins familiars, tardes culturals i vespres universals. En totes, haureu de reservar la vostra entrada gratuïtament a través de la web de Nadal de l’Ajuntament. Com a condicions d’accés, als matins, gaudireu en grups de les diferents estacions familiars que hi trobareu. Pel que fa a les tardes i als vespres, diàriament, en cada franja horària accediran a la plaça el nombre de persones que les mesures de seguretat i salut permetin durant els dies de celebració del festival. Tot i això, és molt important que estigueu atents a la pàgina web de Nadal de l’Ajuntament i les seves xarxes socials per assabentar-vos de tots els possibles canvis que hi puguin haver causats per les noves normatives.


Projecte escenogràfic

L’arquitecte Jordi Queralt i Suau, dissenya exposicions, espais escènics i instal·lacions que juguen amb l’espai i el temps, ha estat l’encarregat d'idear el projecte de la plaça. En aquest mateix espai, també està previst que se celebri la Fira de Consum Responsable i Economia Sostenible, si finalment les condicions sanitàries ho permeten. 

Cap a un futur sostenible

Al llarg dels dotze dies d’activitats a la plaça de Catalunya, hi haurà diversos moments en què comptarem amb la presència de la capitalitat mundial de l’Alimentació Sostenible 2021. I un serà amb 'Quatre realitats: històries sobre la nostra relació amb el menjar', un projecte de Domestic Data Streamers que reflexiona sobre els grans reptes que afrontem com a societat en termes d’alimentació.

En forma de quatre peces audiovisuals que es projectaran en una gran pantalla, aquest projecte ens parla sobre la necessitat urgent de transformar el nostre sistema agroalimentari per fer que sigui més sa, just, sostenible i resilient. Un pla d’alimentació que serà el protagonista de la ciutat durant l’esdeveniment que omplirà Barcelona el 2021.

Totes les activitats compten amb protocols d’actuació per fer front al coronavirus, que seran auditats per tal de disposar de la certificació Global Safe Site.

Reserveu entrada i gaudiu-ne!

Què hi fan al matí?

Què hi fan a la tarda?

Què hi han al vespre?

NO T'HO PERDIS: Guia del Nadal a Barcelona

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat