Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nadal a la plaça de Catalunya: activitats a la tarda

La música en viu i les arts escèniques seran les protagonistes de les tardes a la plaça

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si us apropeu a la plaça de Catalunya a la tarda, hi trobareu concerts de tots els estils i propostes escèniques del nou circ i la dansa: els millors llenguatges per celebrar Nadal amb tota l’energia i l’esperit positiu que necessitem! A diferència de les activitats del matí, on s'hi ha de reservar entrada, a les tardes i als vespres, diàriament, accediran a la plaça el nombre de persones que les mesures de seguretat i salut permetin durant els dies de celebració del festival.

Say it Loud Festival

La nostra ciutat és una autèntica olla cultural! Gaudiu de la riquesa de les músiques mediterrànies, afroamericanes i caribenyes amb Lenin 'Güiroloco' Jiménez i la seva orquestra, que combinarà temes nadalencs amb grans clàssics de la música caribenya; Nación Funk All Stars acompanyats de Koko-Jean Davis, dos imprescindibles del R&B a casa nostra que ens sorprendran amb un repertori de hits afroamericans d’aquestes dates, i Sia Tolno & Alma Afrobeat Ensemble, reines del hip-hop, el funk i el jazz.


Associació Coincidències

De petit format, però de màxima qualitat. Així seran els espectacles de l’Associació Coincidències, on veurem cares conegudes com en Litus, 'frontman' de la banda del programa 'Late Motiv' d’Andreu Buenafuente; la Golden Beat i el seu espectacle banyat de música disco, funk, pop i molta tradició nadalenca; la força instrumental de Hip Horns i els seus vuit músics de llarga experiència amb temes propis i arranjaments frescos; un espectacle de la coreògrafa i ballarina Ariadna Peya; Conseqüències, de la companyia Moveo, i 'Després de tot', 'La insuportable lleugeresa dels Psircs', de la companyia PSIRC. A més, Paula Valls presentarà la nadala que ha compost especialment per a la ciutat.

Conservatori Superior de Dansa

Aquest projecte pedagògic de l’Institut del Teatre ens portarà cinc peces dels seus ballarins com 'Ararat' d’Ester Guntín i 'Un último recuerdo' d’Adrián Vega, que mostren la varietat de llenguatges i aproximacions a la pràctica coreogràfica.

Què hi fan al matí?

Què hi fan al vespre?

No t'ho perdis: Guia del Nadal a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat