Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nadal a la plaça de Catalunya: activitats al matí

Els matins de la plaça de Catalunya seran familiars: hi trobareu activitats artístiques, de ciència i esportives

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si teniu canalla d’entre 4 i 12 anys, trieu entre els plans que us presentem i reserveu la vostra entrada gratuïta. Hi trobareu activitats centrades en la cultura, la literatura, l’experiència, l’aprenentatge, el moviment, la ciència i l’esport. Qui s’hi apunta?

Art en acció

Gaudiu de la literatura i les arts des de la innovació i l’experimentació amb el festival FLIC de literatura i arts infantils i juvenils. Amb més de deu edicions investigant i mostrant altres maneres de viure la literatura, aquesta activitat serà una gran opció perquè els més petits entrin en contacte amb l’art d’explicar històries. I si fem de la plaça un bosc hivernal i nadalenc? Amb El Culturista i Sandra Partera, omplireu un racó de la plaça de colors, il·lusions òptiques i moviment a través dels universos estètics de les artistes Nike Savvas i Anna Ray.

Ciència divertida

Els aspirants a científics trobaran aquí el seu paradís d’experiments i descobriments. La Mandarina de Newton és un projecte de divulgació cientifico-tecnològica ideat per Irene Lapuente que aposta per ensenyar la ciència de la manera més divertida. Amb aquesta activitat, la plaça de Catalunya es convertirà en un espai on es podrà respirar coneixement i aprenentatge a través de l’experimentació, el laboratori i l’agudesa dels sentits.

En moviment!

Tots sabem que en aquesta època fa fred. I si ens movem per entrar en calor? L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona us porta una activitat que us ensenyarà a moure-us, a estimar el vostre cos i a seguir una vida saludable. I tot, amb Eléctrico 28, els exploradors que us acompanyaran per totes les activitats matinals.

Què hi fan a la tarda?

Què hi fan al vespre?

No t'ho perdis: Guia del Nadal a Barcelona

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat