Notícies

Nadal a la plaça de Catalunya: activitats al vespre

Del 19 al 30 de desembre, si aneu la plaça de Catalunya podreu veure una versió espectacular del 'Conte de Nadal'

Publicitat

Si hi aneu al vespre a la plaça Catalunya, entre el 19 i el 30 de desembre, la veureu convertida en l'escenari d'una versió del tradicional 'Conte de Nadal' de Charles Dickens, però vist des d’una perspectiva contemporània i multimèdia en mans de la companyia Insectotròpics, amb la participació del Cor del Raval i la col·laboració del Konvent Puntzero, el Gran Teatre de Liceu, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats i el CCCB. Quin elenc!

El vell i antipàtic Scrooge que Charles Dickens va retratar en el seu clàssic de la literatura nadalenca ara estarà envoltat d’una barreja explosiva de videoart, pintura, teatre, performance i música en directe en aquest  espectacle escènic d’art multidisciplinari on s’experimenten en directe les possibilitats plàstiques i expressives del mestissatge de mitjans i llenguatges. Al·lucineu amb aquesta posada en escena amb què Insectotròpics ens ensenyarà les entranyes del seu procés creatiu, les tècniques emprades i el seu funcionament en aquesta història que ens porta per un viatge fantasmagòric del passat, el present i el futur i que comptarà amb les veus del Cor del Raval.

A diferència de les activitats del matí, on s'hi ha de reservar entrada, a les tardes i als vespres, accediran a la plaça el nombre de persones que les mesures de seguretat i salut permetin durant els dies de celebració del festival.

Què hi fan al matí?

Què hi fan a la tarda?

No t'ho perdis: Guia del Nadal a Barcelona

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat