Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nadal a la plaça de Catalunya: activitats al vespre

Del 19 al 30 de desembre, si aneu la plaça de Catalunya podreu veure una versió espectacular del 'Conte de Nadal'

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si hi aneu al vespre a la plaça Catalunya, entre el 19 i el 30 de desembre, la veureu convertida en l'escenari d'una versió del tradicional 'Conte de Nadal' de Charles Dickens, però vist des d’una perspectiva contemporània i multimèdia en mans de la companyia Insectotròpics, amb la participació del Cor del Raval i la col·laboració del Konvent Puntzero, el Gran Teatre de Liceu, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats i el CCCB. Quin elenc!

El vell i antipàtic Scrooge que Charles Dickens va retratar en el seu clàssic de la literatura nadalenca ara estarà envoltat d’una barreja explosiva de videoart, pintura, teatre, performance i música en directe en aquest  espectacle escènic d’art multidisciplinari on s’experimenten en directe les possibilitats plàstiques i expressives del mestissatge de mitjans i llenguatges. Al·lucineu amb aquesta posada en escena amb què Insectotròpics ens ensenyarà les entranyes del seu procés creatiu, les tècniques emprades i el seu funcionament en aquesta història que ens porta per un viatge fantasmagòric del passat, el present i el futur i que comptarà amb les veus del Cor del Raval.

A diferència de les activitats del matí, on s'hi ha de reservar entrada, a les tardes i als vespres, accediran a la plaça el nombre de persones que les mesures de seguretat i salut permetin durant els dies de celebració del festival.

Què hi fan al matí?

Què hi fan a la tarda?

No t'ho perdis: Guia del Nadal a Barcelona

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat