Notícies

Nathy Peluso al Sonar 2022: pugen les temperatures a la Gran Via

La cantant argentina establerta a Barcelona va inaugurar el Sónar amb un xou d'alt voltatge

Escrit per
Júlia Porto
Publicitat

El retorn del Sónar després de dos anys no podia començar de millor manera que amb 'Celebré' i 'Sana sana'. Nathy Peluso va posar tot el recinte de la Fira Gran Via a ballar, cantar i cridar durant el concert inaugural del festival de música avançada. I és que la Peluso és 'Puro veneno'.

L'artista argentina va dominar el públic i un escenari que simulava un ring en la tarima superior. La Nathy –el públic va corejar el seu nom diverses vegades durant el xou– va robar el cor en més d'una ocasió, però sobretot quan repetia emocionada: 'Esta es mi gente'. I és que l’artista nascuda a Luján es va establir a Barcelona fa un parell d’anys i volia deixar palès que ahir estava a casa.

Nathy Peluso (Sónar 2022)
NereaColl.comNathy Peluso (Sónar 2022)

Va ser un concert d'alt voltatge. La ‘Business woman' es va entregar en cos i ànima des del primer moment, en una actuació poderosa tant en la seva interpretació vocal com en els balls. L'eufòria del públic es va desfermar amb temes com ‘Mafiosa’, ‘Corashe’ i ‘Ateo’, que van fer ballar a ritme de salsa, hip-hop i bachata. Tret de la deficiència del so –en algun moment fins i tot era difícil entendre la cançó–, va ser un concert fantàstic que va tenir com a colofó la seva versió del hit de Camilo Sesto ‘Vivir así es morir de amor’. Ni l'onada de calor ens va posar tan calentes com ho va fer ahir a la nit la Nathy Peluso.

Fan de Nathy Peluso? T'encantarà aquesta entrevista!

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat