Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
A pastar el 2020!
FOTO: Time Out Barcelona/Marc AndreuA pastar el 2020!

Neix el Pastogueton, el gènere musical que uneix els Pastorets i el reggaeton

Pastorets ballant reggaeton? A Time Out Barcelona fem possible aquesta fantasia per felicitar el Nadal i enviar a pastar el 2020

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Abans que res t'hem d'informar que no et trobes dins de la típica notícia falsa que es publica en un dia com avui, dia dels Sants Innocents. Podria ser, unir el reggaeton i un clàssic nadalenc com els Pastorets és ben bé carn d'innocentada, però ens sap greu informar-te que en aquest cas es tracta d'un fet verídic. O no? Ha passat i ho tenim documentat, gravat i, sobretot, ballat però en essència es tracta del vídeo/postal de Nadal de Time Out.

"Si aquest any et pensaves que ho havies vist tot..."

El 2020 ja ha sigut tot ell una innocentada. Una gran broma de les que no fan gràcia, un any que s'han complert els desitjos del guionista més recaragolat i cínic. Hem viscut i vist situacions dignes d'una peli firmada per Hitchcock i Kubrick en un dia dolent. És per aquest motiu que, posat a culminar un dels anys més estranys de l'últim segle, a Time Out Barcelona hem decidit fer realitat una barreja només digna del 2020. Una fusió que no encaixa per enlloc, que pot ferir sensibilitats fidels a la versió de Folch i Torres, una bomba que pot unir les àvies amb les noves generacions entregades als sons de Bad Bunny.

Per complir amb aquest somni humit amb barretina, hem comptat amb un dels Pastorets més antics de la ciutat, els dels Lluïsos d'Horta. Amb més de 100 anys de tradició, enguany van fer una revisió dels clàssics i van representar 'Els Pastorets Confinats', una versió adaptada als temps que corren. La mateixa setmana que estrenaven els vam proposar la idea d'unir el gènere musical que més sona ara mateix amb els protagonistes del conte dels Pastorets i no van dubtar un moment en entregar-se als ritmes llatins del reggaeton.

El resultat és aquesta peça d'humor que no només vol felicitar les festes i enviar "a pastar el 2020", sinó que vol reivindicar l'humor com un dels principals antídot contra els efectes de la pandèmia. Així doncs, llarga vida al Pastogueton! 

NO T'HO PERDIS: El Camp Nou podria convertir-se en l'hort urbà més gran del món

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat