Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nadal al Poble Espanyol
© Mermelada ProduccionesNadal al Poble Espanyol

Neix Nadal Cooltura Pass, una iniciativa amb múltiples descomptes en cultura

La promoció, impulsada per tres entitats, presenta una programació nadalenca amb significatives rebaixes en els preus de les entrades

Escrit per
Julen Chavarrías
Publicitat

La cultura sempre serà més forta mentre es mantingui unida. A mitjans de desembre, deu teatres de proximitat de Barcelona van anunciar que s'unien en un mateix abonament per promoure la cultura teatral i establir sinergies entre ells. Ara, són els museus els qui comencen a pujar a l'onada de la cohesió entre diferents entitats que comparteixen un denominador comú: la transmissió i preservació de la cultura.

La iniciativa Nadal Cooltura Pass neix amb aquest propòsit. Coincidint amb l'inici de les jornades nadalenques, l'exposició 'Human Bodies. Anatomia de la vida', que anteriorment residia en el C.C. Arenas de Barcelona, s'ha associat amb el Poble EspanyolEl Museo Más Dulce del Mundo by The Sweet Art Museum per estimular l'assistència de les famílies a aquestes tres entitats.

Com funciona la Nadal Cooltura Pass?

La promoció consisteix en un codi de descompte amb el qual podràs adquirir entrades físiques o online, sempre que el portis imprès o descarregat al mòbil. Els avantatges que ofereix són un 20% de descompte per a aquells que vulguin adquirir una entrada a l'exposició sobre fisiologia 'Human Bodies. Anatomia de la vida' o un 15% de rebaixa sobre el preu de l'entrada a El Museo Más Dulce del Mundo by The Sweet Art Museum, on recentment s'ha inaugurat la sala Churro Lovers dedicada a la història i secrets del dolç. A més, la Nadal Cooltura Pass ofereix un descompte del 20% per als visitants del Poble Espanyol, que en aquestes dates s'ha vestit de gala contagiat per l'esperit nadalenc.

El codi descompte del Nadal Cooltura Pass ja es pot adquirir en la pàgina web de les tres entitats, a www.humanbodies.eu, www.poble-espanyol.com i www.elmuseomasdulcedelmundo.com.

 

NO T'HO PERDIS: Nadal 2020 a Barcelona: guia completa

Últimes notícies

    Publicitat